Lucian Bode: „Verdictul este foarte clar. Nu am plagiat!”

91
Lucian Bode: „Verdictul este foarte clar. Nu am plagiat!” - bode-plagiat-1684847059.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Național de Etică (CNECSDTI), cel mai înalt for național de etică format din profesori universitari și cercetători de renume, a decis că Lucian Bode nu a plagiat și a respins autosesizarea în cazul lucrării sale.

Instanța națională cea mai în măsură să dea o astfel de decizie în domeniul eticii academice a confirmat astfel ceea ce ministrul Lucian Bode spune de acum câteva luni: teza nu este plagiată și a trecut cu succes prin toate filtrele de verificare.

Cartea publicată de acesta pe baza tezei de doctorat nu este plagiată, iar normele de etică academică nu au fost încălcate.

„Astăzi, vorbim despre o hotărâre a Consiliului Național de Etică (CNECSDTI) cu privire la cartea pe care am publicat-o pe baza tezei de doctorat. Verdictul este cât se poate de clar: lucrarea mea nu este plagiată! Așadar, nu am plagiat. Nici în carte, nici în teză. Consiliul Național de Etică a constatat că nu am încălcat normele de etică și conduită academică constând în plagiat. Mai mult decât atât, autosesizarea cu privire la cartea publicată de către mine a fost respinsă”, a declarat Lucian Bode.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1612 secunde