Lucian Bode: "Guvernarea liberală se bazează pe succesele obținute de administrații la nivel local"

229
Lucian Bode:

Articole de la același autor

Administrațiile liberale sunt preocupate de binele comunităților, transmite ministrul de Interne, liberalul Lucian Bode.

„Administrațiile liberale dezvoltă comunitățile prin proiecte de investiții finanțate în cadrul programelor derulate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Am analizat astăzi stadiul acestor investiții la Șimleu Silvaniei împreună cu dl Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, și cu primarii liberali, accentul fiind pus pe proiectele derulate prin Compania Națională de Investiții (CNI) și Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Avem oportunităţi de finanţare pe care nu avem voie să le pierdem, cu atât mai mult în această perioadă dificilă cu multiple crize suprapuse”, transmite Lucian Bode, pe pagina sa de Facebook.

„Autoritățile locale sunt primele care identifică nevoile de dezvoltare și gândesc proiecte pentru oameni.

Este important să existe un parteneriat solid și funcțional între administrațiile locale și palierul central, care să asigure implementarea fără sincope a acestor proiecte.

Întâlnirea de azi a fost binevenită și îi mulțumesc colegului meu Cseke Attila că a acceptat invitația noastră. Această întâlnire a fost un bun prilej de a evalua situația și de a identifica soluții pentru deblocarea proiectelor acolo unde este cazul.

Angajamentul luat de ambii parteneri, autorități locale și centrale, a fost în direcția susținerii proiectelor și accelerării lor”, a mai spus Bode.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4079 secunde