Vasile Blaga:

"Decizia de a candida la Timiș am anunțat-o acum câteva luni de zile"

215
Președintele PDL, Vasile Blaga, co-președinte al ARD, a declarat, marți seară, la TVR, că decizia sa de candida într-un colegiu din județul Timiș era luată de acum câteva luni de zile și ține nu de o fugă din fața electoratului bucureștean, ci de o strategie a alianței de centru-dreapta de a maximiza potențialul electoral în fiecare regiune a țării.


"Fiecare partid are strategiile lui. De aceea nu l-am întrebat pe domnul Antonescu unde candidează, de aceea nu-l întreb nici pe domnul Diaconescu de ce face din nou acest joc de scenă cu Ponta. (...) Strategia noastră este de a ne maximiza potențialul partidului în toate zonele țării", a declarat liderul democrat-liberalilor întrebat de ce își abandonează greii PDL colegiile în care și-au câștigat mandatele de parlamentari și se reorientează către alte zone.

Vasile Blaga a adăugat că alegerea sa de a candida într-un colegiu din Timiș a fost luată din vară și ține și de relația foarte bună cu colegii săi de acolo.

"Eu am anunțat încă din vară că voi candida în Timiș dintr-un motiv foarte simplu: organizația respectivă a fost lângă mine de fiecare dată, nu numai în campaniile electorale, dar și în cele interne. Am o relație foarte bună cu colegii de acolo, m-au rugat să candidez acolo și pentru mine este o mare bucurie să candidez acolo. Nu este niciun alt motiv", a declarat președintele PDL.

Referindu-se la faptul că și președintele PNL, Crin Antonescu, a ales să candideze într-un alt colegiu decât cel din București, Blaga a adăugat: "Eu am spus că voi candida la Timiș în urmă cu câteva luni, acolo voi candida".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5745 secunde