Delegația PNL Constanța s-a întâlnit cu Klaus Iohannis

81

Articole de la același autor

În contextul Congresului PNL care va avea loc la sfârșitul acestei luni, 65 de delegați ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au participat, ieri, la Buzău, la reuniunea regională a PNL pe Zona Sud-Est.

În cadrul întâlnirii, cei doi candidați la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, președintele interimar Klaus Iohannis și senatorul Ioan Ghișe, s-au întâlnit cu liberalii din județele Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Tulcea și Constanța, unde și-au prezentat platformele program cu care vor candida la Congresul PNL din 27-28 iunie 2014.

Printre subiectele care au fost abordate în cadrul reuniunii, s-au numărat unificarea dreptei, aderarea la PPE, alegerile prezidențiale, dar și alegerile interne în urma cărora se vor alege președintele și vicepreședinții partidului.

Delegația PNL Constanța a fost formată din cei patru parlamentari, consilieri județeni și municipali, membri ai Biroului Politic Teritorial, primari, dar și membri ai Organizației Județene a TNL Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3751 secunde