Delegație a orașului libanez Byblos, în vizită oficială la Mangalia

203
Delegație  a orașului libanez Byblos, în vizită oficială la Mangalia - mangalia81350639800-1350680266.jpg
O delegație libaneză condusă de președintele municipalității Byblos, Ziad Hawat, va efectua o vizită oficială în municipiul Mangalia, în perioada 23-26 octombrie. Din delegația străină mai fac parte Wissam Zaarour și Walid Bilen, membri ai Consiliului municipal Byblos, precum și Zaher Abi Ghosn, director al Serviciului de Arhitectură al municipalității Byblos. Scopul vizitei constă în dezvoltarea relațiilor bilaterale și identificarea oportunităților de afaceri, precum și atragerea de investiții străine în sudul litoralului.


Conform programului, delegația libaneză va sosi în România marți, 23 octombrie, urmând ca ziua următoare să aibă o întâlnire oficială cu primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. La eveniment va fi prezent și Charbel Maroun, consul onorific al Republicii Libaneze la Constanța, precum și domnul Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Ulterior, oaspeții libanezi vor avea o întâlnire cu oamenii de afaceri din Mangalia, vor efectua o vizită la Șantierul Naval Daewoo Mangalia, dar și la câteva obiective turistice din zonă, precum Portul turistic, Herghelia și siturile arheologice ale vechiului oraș Callatis.

Pentru ziua de 25 octombrie, programul delegației străine prevede o întâlnire cu mediul de afaceri româno-libanez, participarea la Ceremonialul militar în cinstea Zilei Armatei Române, la monumentul Eroilor din Mangalia, precum și o întâlnire cu presa locală. Delegația libaneză urmează să își încheie vizita oficială în Mangalia în ziua de vineri, 26 octombrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6165 secunde