Deputatul Dănuț Culețu spune că hotărârea care vizează majorarea căldurii retroactiv nu este legală

154
Deputatul Dănuț Culețu spune că hotărârea care vizează majorarea căldurii retroactiv nu este legală - danutculetu31362069803-1364387792.jpg
Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat în ședința de ieri majorarea prețului gigacaloriei retroactiv, mai exact, începând cu data de 1 februarie.


În contextul nelegalității unei astfel de hotărâri care vizează încălcarea principiului neretroactivității legii, prevăzut de Constituția României, președintele Organizației Județene a Forței Civice Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a reacționat dur.
"Dincolo de faptul că majorarea în sine este nejustificată deoarece nimeni nu a făcut o analiză a costurilor incluse în prețul gigacaloriei, aplicarea retroactivă a majorării, începând cu data de 1 Februarie, încalcă principiul neretroactivității legilor prevăzut în art. 15 alin 2 din Constituție fapt pentru care această hotărâre trebuie atacată în contencios administrativ. Aștept pe cei care fac obiectul acestei majorări nejustificate să ni se alăture", a declarat deputatul Dănuț Culețu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7139 secunde