Dezbatere PNL privind rolul fondurilor europene

125
Dezbatere PNL  privind rolul fondurilor europene - dezbaterepnl-1394639300.jpg
PNL Constanța a organizat, zilele trecute, dezbaterea publică intitulată "2014 Anul relansării României: rolul fondurilor europene in dezvoltarea economică și comunitară", în incinta Bibliotecii Județene "Ioan N. Roman". Acest eveniment face parte din seria evenimentelor regionale de prezentare a competiției "10 pentru Europa"  și a reunit diverse categorii de actori politici, economici și din administrația locală.
Au participat senatorul Puiu Hașotti și deputatul Gheorghe Dragomir, președintele PNL Constanța, consilierul județean Doina Carp, consilierul municipal Ana Marcu, președintele patronatelor IMM-urilor filiala Constanța, Iulian Gropoșilă, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului ONG, precum și simplii constănțeni.
  Dezbaterea a fost coordonată de Suzana Carp, semifinalistă în cadrul competiției "10 pentru Europa", care a prezentat un scurt istoric al fondurilor europene, insistând asupra eligibilităților și modurilor de rambursare a cheltuielilor. În continuarea dezbaterii s-au prezentat particularități în modul de organizare și implementare a fondurilor europene în diverse domenii ale vieții economico-sociale ale României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu vine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6266 secunde