Proiectele PP-DD pentru orașul Constanța

Dinu Gheorghe: "Construim locuințe din banii Primăriei!"

2034
12

Articole de la același autor

Dinu Gheorghe, candidat pentru demnitatea de primar al orașului Constanța din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu, asigură cetățenii că o prioritate a programului său este reprezentată de CONSTRUCȚIA DE LOCUINȚE și înlocuirea infrastructurii din bani publici.

Dinu Gheorghe, candidatul PP-DD la Primăria Constanța, susține că locuințele trebuie să fie construite din banii Primăriei, pentru că așa-zisele "locuințe ieftine" din cartierul Baba Novac nu sunt atât de ieftine precum se spune, motiv pentru care foarte mulți tineri s-au retras de la cumpărarea lor.

"Datorită administrației Mazăre, majoritatea constănțenilor nu își mai permit nici măcar să plătească întreținerea; și atunci, din ce bani să suporte ratele la bănci?

Din acest motiv, trebuie să construim locuințe din banii Primăriei, pe care să le închiriem la prețuri modice pentru buzunarul tuturor.

În paralel cu construcția de locuințe sociale, proprietatea Primăriei Constanța, se impune cu necesitate o strategie pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește infrastructura. În primul rând, trebuie schimbate toate conductele pluviale și implicit canalizările și este necesară redimensionarea acestora pentru a preveni astfel inundarea locuințelor, după cum s-a văzut de curând în Constanța. Practic, administrația Mazăre nu numai că nu a redimen-sionat infrastructura pluvială, dar la puținele locuințe pe care le-a con-struit așa-zis «ieftin», nu a construit deloc canalizare. Astfel că, în secolul XXI, în anul de grație 2012, în Con-stanța, administrația Mazăre a construit fose. Și când ne gândim că Mazăre vrea să construiască vreo 25 de turnuri în zona Peninsulară fără să redimensioneze conductele pluviale, vă dați seama ce dezastru va fi în subsolurile locuințelor.

În concluzie, nu numai că politica administrației Mazăre legată de construcția locuințelor așa-zis «ieftine» a fost o păcăleală pentru tineri, care mai înainte de alegerile din 2008 se înscriau în masă, iar ulterior s-au retras tot în masă, neputând plăti ratele, realizând că aceste locuințe sunt mai scumpe decât apartamentele din centrul Constanței", a declarat Dinu Gheorghe.

Capcana containerelor

Candidatul PP-DD la Primăria Constanța atrage atenția și asupra unei noi capcane, de fapt pur tertip electoral, pe care a pregătit-o administrația Mazăre.

"Astăzi, înaintea alegerilor din 10 iunie 2012, administrația Mazăre, prin vocea lui Mazăre, a venit cu o altă capcană pentru alegători: a adus niște containere pe care le-a transformat în garsoniere și spune că le va da celor fără locuință. Deci, nu-i mai invită pe constănțeni în blocuri civilizate, pentru că sunt scumpe, și le oferă containere, containere care de obicei sunt destinate depozitării și transportului mărfurilor. Dragi constănțeni, nu vă mai lăsați păcăliți și manipulați de această administrație Mazăre, care vine cu idei trăsnite și viclene doar în campanie, pentru că apoi Mazăre pleacă șase luni în concediu, după cum chiar Mazăre spune, sfidându-ne", a declarat Dinu Gheorghe. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
...
24 mai 2012
gogosi electorale

minciuni...numai minciuni

PPDD
24 mai 2012
locuinte

Nu e nici o gogoasa electorala. Acest proiect poate fi facute din banii de samba, barcute, vaporase si toate prostiile pe care da banii cu dedicatie mazare.

Raja Hapoor
24 mai 2012
Radet ,Kanal si Haznal

Stau in zona Baba Novac unde nu exista canalizare si trotuare,iar cand ploua apa este pana la genunchi.Ne inecam in praf si noroi ! Cand vin vidanjele sa extraga reziduurile din fose avem o miasma de India ! Nici nu ai zice ca esti in municipiu unde pe "gospodarul sef edilicos"nu-l intereseaza decat circul ieftin.Toti isi fac poze cu bereta,cu esarfe ,cu degetul aratat aiurea,dar nici unul nu vine in intampinarea adevaratelor noastre probleme.Doamne ajuta Constanta si constantenii ei pe drumul bun !

Graur
24 mai 2012
Acord subiect -predicat

"Acest proiect poate fi facute"

Răspuns la: locuinte
Adăugat de : PPDD, 24 mai 2012
Nu e nici o gogoasa electorala. Acest proiect poate fi facute din banii de samba, barcute, vaporase si toate prostiile pe care da banii cu dedicatie...
profu de serviciu
24 mai 2012
misto

...Alexandru Graur? S-a ridicat din groapa? Sau Dumitru Graur? =============== Hai ca sinteti haiosi!

angel
24 mai 2012
copiatorul dinu

dinule tu vrei sa inventezi roata acum. tu nu vezi ce absurd esti. de unde ai tu banii de locuinte dinule. de la dd. nu mai minti lumea cu miseriile astea. tu nu poti sa castigi o campanie dar sa mai faci si locuinte. rusine ptr dinu

Raluca
24 mai 2012
MINCINOSILOR

Da voi chiar credeti ca lumea mai pune botu la astfel de minciuni gogonate mai frustratilor.Votati radu Mazare PRIMAR!!! singurul care este apt pentru a conduce acest oras minunat.

sorina
24 mai 2012
mazare ajuta tinerii

mazare a facut ce a promis si le-a redat tinerilor locuintele care le doreau de mult. de suma fiecare cum si-a dorit. au fost ptr toate buzunarele. de criticat sti sa crtici dinule dar tu ce naiba ai facut ptr cta ptr tineri. decat sa vb mai bn apuca te de ceva serios. esti un lingau penibil al lui dd

albert
24 mai 2012
MIZERIA LUI DINU

dinule nu iti este rusine sa promiti lucr care chiar tu sti ca nu sunt reale. ai ajuns sa te injosesti cu lucrurile astea. iti plangem de mila. tinerii au nevoie de ex concrete nu de aberatii. huoooooooooooooooo manipulatorule

Nicolae
24 mai 2012
Vrajeala de 2 lei

Da pe voi cine o sa va bage in seama cu un astfel de partid aparut ca ciuperca dupa ploaie.Lumea nu mai e asa de credula incat sa mai puna botu la vrajeala voastra.Pe 10 iunie votati cu sufletu si alegeti ceea ce vi se pare important pentru voi.Ne am saturat de marionete deastea.Radu Mazare imi place pentru ca nu e o marioneta si a stiut sa isi spune mereu punctu de vedere.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3308 secunde