Concurs PP-DD și handbalul feminin constănțean

535

Articole de la același autor

Dacă unii dintre politicienii aflați în campanie electorală promit constănțenilor o echipă de fotbal, descoperind brusc FC Farul, Partidul Poporului Dan Diaconescu, prin vocea pre-ședintelui Organizației Județene Constanța, Gheorghe Slabu, anunță că va fi susținut handbalul feminin, la nivel de copii și juniori.

"Ne vom axa pe inițiere și pe juniori. Despre seniori, este greu acum să mai fac aprecieri. Îi las pe constănțeni să judece singuri: cât am ținut singur echipa, inclusiv în cupele europene, a fost bine. Acum, când de ea se ocupă Consiliul Județean, Universitatea Maritimă, Fundația pentru promovarea sportului constănțean, alte comitete și comiții, uite că echipa este la un pas de a retrograda. E o mare pată pe obrazul sportului constănțean. O echipă de tradiție a handbalului românesc, care joacă de peste 30 de ani doar în Liga Națională, este cu un picior în groapă. Repet: concluziile să le tragă constănțenii!", a declarat, cu mare tristețe, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Slabu.

Supărarea fostului președinte al CS Tomis (actualul CSU Neptun) este mai mult decât justificată. Slabu a făcut mari eforturi de a ține SINGUR echipa, i s-au pus bețe-n roate din toate direcțiile, a fost catalogat drept manager ineficient, însă toți cei care i-au adus acuze sunt contraziși de rezultate: dintr-o echipă de cupă europeană, să ajungi în divizia a doua. Să fie vorba oare de un act premeditat? Să fie vorba de alte interese la mijloc? Vom urmări și ce se va întâmpla cu baza sportivă.

Cert este că PP-DD Constanța are nevoie cel puțin de câțiva consilieri în Consiliul Local Municipal pentru a putea susține cauza handbalului feminin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde