Dispensarul de la Crucea, gata până la sfârșitul lunii septembrie

419
1
Primarul localității Crucea, Gheorghe Frigioi, a declarat, pentru "Cuget Liber", că lucrările privind reabilitarea dispensarului din comună sunt spre sfârșit, la momentul actual lucrându-se la partea de finisaje atât în interior, cât și în exterior.

Acțiunile au demarat la sfârșitul lunii iulie și au implicat o reabilitare completă a clădirii, care are trei corpuri și o anexă. Frigioi a menționat că, până în prezent, a fost reparat acoperișul, a fost consolidată și izolată construcția prin montarea unor plăci de polistiren și fixată noua instalație termică. La ora actuală, constructorii lucrează la partea de interior, unde sunt montate plăcile de gresie și faianță. Ulterior, se va trece la partea de văruire a exteriorului, construcția va fi împrejmuită și vor fi create spații verzi.

"Lucrările sunt aproape gata. S-a terminat cu acoperișul, acum se montează gresia și faianța, chiar astăzi (n.r. - ieri) erau așteptate materiale. Suntem în stadiul de realizare a finisajelor, vor da culoare pe exterior pentru că deja s-a realizat placarea cu polistiren. Instalația termică a fost montată și urmează centrala. Sunt convins că, până la sfârșitul lunii septembrie, dispensarul va fi gata", a declarat primarul Gheorghe Frigioi.

Comentează știrea

un cetatean!
31 august 2011
...campanie electorala?

...este cam electorala chestia asta. ...vai de capul locuitorilor comunei, daca se imbolnavesc, sau, Doamne fereste, sa se intample alta nenorocine...ca sa nu mai spunem ca Primarul a uitat de tot de satele comunei...numai in Crisan, de exemplu, se darama Caminul Cultural, soseaua este plina de gropi, iar panoul din fata Bisericii cu pietruirea drumurilor pe care se afla si numele ,,Frigioiu,, a devenit de-a dreptul penibil...asa stand lucrurile, mandatul actualului Primar, cel putin pentru locuitorii acestui sat, nu numai ca este penibil, dar si imoral, amoral si poate chiar si penal, avand in vedere ca afost votat si de oamenii de aici...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.463 secunde