Dorința primarului Traian Cristea: "Să nu se confunde stațiunea Costinești cu BTT"

579
Dorința primarului Traian Cristea:

Articole de la același autor

Pregătirile pentru 1 Mai, dar mai ales pentru noul sezon estival, sunt în toi la Costinești. Localnicii și agenții economici își "coafează" casele și pensiunile, plaja arată deja impecabil, primăria a făcut ca loca-litatea să arate lună și finalizează ultimele lucrări destinate confortului turiștilor. "Am început puternic pregătirile, mai ales că de 1 Mai se anunță primii turiști. Vom finaliza în curând amenajarea parcului din zona cartierului tinerilor căsătoriți, am terminat reabilitarea străzilor, a spațiilor verzi, plaja arată perfect. De asemenea, s-a încheiat și reabilitarea digului din zona Obelisc", ne-a declarat primarul Traian Cristea. De asemenea, în scurt timp va fi dat în folosință și un nou bloc ANL. Construcția este finalizată, iar în prezent se lucrează la amenajarea spațiilor din vecinătate și amenajarea unui parc, care va avea locuri de joacă pentru copii, pistă de role, spații verzi, leagăne, balansoare.
Însă nu toate sunt la fel de bune și frumoase în Costinești, după cum mărturisește primarul Traian Cristea, atunci când vine vorba de zona BTT, care este în administrarea directă a statului. 
"În general, în stațiunea Costinești lucrurile stau bine în zona comunității locale și stau foarte rău în zona BTT, unde statul administrează el.  Cu excepția a două-trei locații, care au fost privatizate, restul arată jalnic, dezastruos. Din păcate, primăria nu poate interveni acolo, nici măcar cu lucrări de întreținere a spațiilor verzi. Am făcut numeroase adrese la Ministerul Turismului, Guvern, dar nu s-a rezolvat nimic. Dorința mea cea mai mare este ca oamenii și turiștii să nu confunde stațiunea Costinești cu BTT București", ne-a declarat Traian Cristea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5908 secunde