Dragnea: "N-am nevoie să discut cu conducerea PMP. Am fost contactați de parlamentari UNPR"

152
Dragnea:

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că nu este necesară o alianță conjuncturală cu PMP pentru a trece moțiunea de cenzură la adresa Guvernului, spunând că parlamentarii UNPR s-au declarat dispuși să susțină acest demers pentru că nu au uitat că au fost un partid de stânga.


"N-am nevoie să vorbesc cu condu-cerea, eu cred că sunt parlamentari UNPR cărora le va fi greu să spună că tot ceea ce au spus până acum a fost o glumă și că brusc, dintr-o noapte, și-au schimbat și opțiunea politică și principiile politice și atitudinea. Nu sunt foarte sigur că parlamentarii UNPR sunt încântați de decizia conducerii partidului. Chiar în ultima perioadă colegi de-ai mei, nu eu personal, au fost contactați de foarte mulți parlamentari de la UNPR", a spus Liviu Dragnea.


Liderul PSD a precizat că urmează să se întâlnească, astăzi, cu copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu pentru a discuta dacă, cum și când va fi depusă moțiunea de cenzură, dar că șan-sele ca aceasta să nu se concretizeze sunt foarte mici.


Liviu Dragnea a mai spus că PSD nu este interesat de preluarea guvernării înainte de alegeri, ci după alegeri împreună cu cei de la ALDE.


Președintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, luni, că partidul din care face parte nu este interesat de moțiunea de cenzură anunțată de PSD, catalogând-o drept "un joc ieftin de ima-gine" în lipsa demisiei social-democraților din Guvern.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7042 secunde