Eugen Tomac, de la PMP:

"Dragnea spune povești în spațiul public ca să acopere acuzațiile care i se aduc"

163
Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, ieri, că Liviu Dragnea, prin dezvăluirile pe care le-a făcut în ultimele zile, încearcă să arunce cât mai mai multe "povești" în spațiul public pentru a acoperi o parte dintre acuzațiile care i se aduc.

"Domnul Dragnea încearcă la ora actuală să arunce cât mai multe povești în spațiul public pentru a-și acoperi parte din acuzațiile care i se aduc. Cred că pot fi adevărate aceste dezvăluiri, dar atât timp cât și Dragnea și Victor Ponta se acuză reciproc urându-se, evident, la ora actuală, sunt declarații pe care le spun poate cu jumătate de măsură. Fiecare spune de fapt ce îi convine la ora actuală unul despre celălalt, deci sunt afirmații care te șochează pur și simplu pentru că ne dăm seama că dincolo de ierarhia instituțională și de responsabilitatea politică sunt și lucruri care, cel mai probabil, se și întâmplă", a spus Tomac, la Palatul Parlamentului, întrebat despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea.

Potrivit Agerpres, Tomac a adăugat că atunci când a fost consilier prezidențial atribuțiile sale erau foarte bine delimitate și nu a avut discuții cu Traian Băsescu legate de negocieri privind numirea procurorilor șefi.

Întrebat dacă știa că Băsescu ar fi negociat cu Ponta numirea procurorilor șefi, inclusiv prin intermediari, acesta a precizat: "Recunosc că eram consilier la Administrația Prezidențială, dar la Palatul Cotroceni responsabilitățile erau foarte bine delimitate de președinte. Deci, atât timp cât mă ocupam de chestiuni ce țin de afaceri europene și relația cu Republica Moldova astea erau discuțiile pe care le aveam cu președintele Traian Băsescu, inclusiv chestiuni legate de Diaspora. Niciodată nu a intervenit un alt coleg peste alt coleg pe chestiuni ce țin de departamentul pe care îl coordonează. Nu aș putea să fac speculații, pentru că exact asta se întâmpla din punct de vedere instituțional".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3628 secunde