Dumitru Moinescu, atacat de fostul vicepreședinte al PDL Medgidia

1085
19

Fostul vicepreședinte al PDL Medgidia, Ionel Militaru, a pus piciorul în prag și a tras un semnal de alarmă vizavi de oamenii cu care PDL dorește să iasă în față la alegerile locale.
Mai exact, este vorba despre candidatul PDL la Primăria Medgidia, Dumitru Moinescu, pe care filiala județeană l-a anunțat că va intra în cursa pentru câștigarea fotoliului de edil al orașului Medgidia.
După cum deja se știe, anul trecut, magistrații de la Curtea de Apel Constanța l-au condamnat pe Dumitru Moinescu la șase
luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de favorizare a infractorului. Decizia magistraților Curții de Apel Constanța a venit la patru ani după comiterea faptei și asta după ce alte două instanțe l-au găsit nevinovat. Decizia instanței este definitivă, ceea ce în-seamnă că Moinescu are cazier.
Dacă șefii de partid nu au dat prea mare importanță acestui aspect, de acest lucru s-a sesizat fostul vicepreședinte al PDL Medgidia, Ionel Militaru, care este nemulțumit de faptul că partidul dorește să iasă în față cu astfel de oameni la alegerile din data de 10 iunie.
În acest sens, Militaru a trimis o scrisoare președintelui PDL Emil Boc, președintelui Organizației Județene a PDL Con-stanța, Gigi Chiru, lui Vasile Blaga și Elenei Udrea.
În scrisoare, Ionel Militaru atrage atenția că, în urmă cu mai bine de jumătate de an, PDL a adoptat Codul Etic, care trebuie respectat obligatoriu de către toți membrii acestei formațiuni politice, menționând pașii urmați de Moinescu în procesul pe care l-a avut și în urma căruia s-a ales cu o condamnare penală pentru favorizarea infractorului.
"Dumitru Moinescu s-a ales cu o condamnare penală, numai că acest fapt nu pare să îl deranjeze pe fostul edil, adică infractorul dovedit cu acte, în instanță. În acest caz, ni se pare suspect că nimeni din PDL nu observă că, de fapt, prin condamnarea primită, definitivă și irevocabilă, Dumitru Moinescu s-a autoexclus din PDL, deoarece conform Codului Etic al PDL, Dumitru Moinescu nu mai este membru al acestui partid. Atunci cum poate PDL să susțină pentru Primăria Medgidia un infractor, un condamnat penal, fie el și cu suspendare?", atrage atenția Ionel Militaru.
Totodată, Militaru se întreabă de ce comisia abilitată nu s-a autosesizat din octombrie 2011 până acum în legătură cu incompatibilitatea lui Dumitru Moinescu.

"Domnul Ionel Militaru mă atacă în Săptămâna Mare pe un subiect care este deja consumat de mai mult de jumătate de an. Dumnealui și ceilalți adversari ai mei din politică ar dori să nu pot candida la alegerile din acest an", a precizat Moinescu, într-un comunicat de presă.



Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Jeny
13 aprilie 2012
pentru Ionel Militaru

Cine vorbeste de etica Militaru ,, Tradatorul " !!! Un retardat care se crede ,, Imparat " !!! Lui Militaru daca ii promiti o functie o vinde si pe masa !!! Iordache si Paun se folosesc de el si-l vor arunca ca pe o masea stricata !!! Dar prostu nu vede el doar crede !!!

Lute
13 aprilie 2012
Ionica tremura ca varga !!!

Poti merge Ionele si la Sf. Petru ca de Moinescu nu va va scapa nimeni !!! Va intrat chilotii in cur se pare !!! De ce va e frica nu scapati !!!

Crestin
13 aprilie 2012
Ionica cel fara Dumnezeu !!!

Nu ti-e rusine PORCULE ca in saptamana mare a Pastelui sa apari cu asemenea insulte !!! Putina decenta ar trebui sa ai cand toata lumea isi indreapta sufletul si mintea catre Dumnezeu tu te indrepti catre SATANA ??? Numai Paun si Iordache te impinge la asemenea rautati !!! Diavolilor !!!

Cornel
13 aprilie 2012
Ce ne facem sefu ??? moinescu iar ne-o trage !!!

USL-ul tremura in fata lui Moinescu !!!

Iordache
13 aprilie 2012
Supart, suparat sunt doamne, iarasi suparat !!!

Mi-e frica, mi-e frica Ca vine Mitica Si mi-o trage iar !!!

mitica
13 aprilie 2012
morcovul e infipt tare in mine de nu se vad nici frunzele

sa ma dau cu putina vaselina ca iar mi-o trage marian

VERA
13 aprilie 2012
SE-NTETESTE TEAMA!

TUTUROR LE E FRICA DE MOINESCU CARE VINE CA UN BULDOZER NIMICITOR. MEDGIDIA VOTEAZA MOINESCU.

MEGID
13 aprilie 2012
CE FRICA AVETI

Militaru este un tradaror si un mincinos,rusine sa iti fie,Moinescu nu a fost condamnat pentru furaciune,iar condamnarea a fost nedreapta si acest lucru se va vedea cand va fii analizata de cei de la CEDO,in curind se va pronunta si atuci sa vedem ce mai aveti de spus,va este tare frica de Moinescu asta se vede clar dar de ce va este frica nu ve-ti scapa,MOINESCU VA CASTIGA ALEGERILE PENTRU CA MEDGIDIA ASTA VREA ,megidienii nu mai vor un primar mincinos care nu a facut nimic pentru ei,dar a stiut sa aduca RAJA sa ii jupoaie,afara cu ei.

Dino
13 aprilie 2012
etica

Pintilie este la originea atacului, nu Militaru! Tiganu tot tigan si in Saptamana Mare!

Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTOR
13 aprilie 2012
Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTOR

Am facut,impreuna cu zeci de vecini, sesizare pt 1o trecere de pietoni-e aprobata acum aproape 11 luni!!2, amendarea celor care fac custi ilegale de caini pe langa blocuri de vreo 4-5 lunisi altele...oricum absolut nimc nu s-a rezolvat;PRIMARIA ,INSPECTORII SI ANGAJATII LOR NU FAC NIMIC..1, trecere de pietoni aprobata de 11-12 luni-si unii vecini au facut cerere de vreo 2-3- ani!2,aceleasi haite de caini in peninsula pe langa catedrala ortodoxa si catolica-de nu pot sa merg acolo fara frica;3, aceiasi caini pe langa toate blocurile din cartier desi ar fi trebuit distruse custile ilegale de caini si cei care au facut custi amendati -pt ca au semnat aproape 100 vecini de cartier!!ar mai fi si altelerdar la aceste probleme primaria nu a raspuns cu absolut nimic,nicio masura ,absolut nimic de 1 an de zile !!ASA CA NU VA MIRATI DRAGI CONSTANTENI, ACEASTA PRIMARIE SI ADMINISTRATIE NE SFIDEAZA TOTAL!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL se face verde în București
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde