PDL se face verde în București

533
PDL se face verde în București - elenaudrea9-1334237999.jpg
Președintele PDL București, Elena Udrea, a anunțat, astăzi, că verdele va fi culoarea de campanie a PDL la alegerile din Capitală, arătând că această culoare semnifică tinerețe, forță, speranță și înnoire.

"Culoarea de campanie va fi verdele. Este o culoare care semnifică tinerețe, forță, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care noi o avem pentru bucureșteni, este o culoare caldă, prietenoasă. În primul rând cred că este speranță și înnoire", a precizat Udrea, conform Mediafax.

Ea a arătat că PDL dorește la București o administrație cu "un spirit nou, tânăr" și cu "oameni activi", așa cum sunt deja la sectoarele 3 și 6.

"Ne dorim o administrație cu un spirit nou, tânăr, la București. Ne dorim oameni activi, așa cum deja avem în sectoarele în care sunt primarii noștri - sectoarele 3 și 6, oameni care să poată să aducă alături de ei o echipă puternică, reală, care este echipa de bucureșteni și cred că și culoarea este parte a ceea ce noi vrem să oferim Bucureștiului începând din 10 iunie", a mai spus Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3204 secunde