Ecaterina Andronescu a câștigat definitiv procesul cu ANI privind incompatibilitatea

80
Ecaterina Andronescu a câștigat definitiv procesul cu ANI privind incompatibilitatea - acastigatprocesul-1395830742.jpg

Articole de la același autor

Ecaterina Andronescu a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, după ce instanța supremă a dispus, marți, anularea raportului în care ANI arăta că aceasta a exercitat simultan funcția de rector al Universității Politehnica din București și pe cea de senator. 
În iunie 2011, Agenția Națională de Integritate arăta că, în urma verificărilor, s-a stabilit că Ecaterina Andronescu a fost în incompatibilitate, întrucât a exercitat, simultan, funcțiile de senator și rector al Universității Politehnica din București. ANI preciza atunci că Andronescu era rector al Universității Politehnica din București din 2004 și senator din 19 decembrie 2008, fiind și vicepreședinte al Partidului Social Democrat.
Ecaterina Andronescu a contestat atunci raportul ANI privind incompatibilitatea. În 3 aprilie 2012, Curtea de Apel București i-a respins cererea de anulare a raportului ANI.
Decizia a fost contestată de Andronescu, în iulie 2012, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), care marți a dat o decizie definitivă în acest dosar.
Instanța supremă a admis recursul Ecaterinei Andronache și a anular raportul de evaluare al ANI privind incompatibilitatea. Decizia ICCJ este irevocabilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Mariana Câmpeanu, în vizorul ANI!
Pagina a fost generata in 0.4279 secunde