Educația sexuală în școli, doar cu acordul scris al părinților. Klaus Iohannis a promulgat legea

139
Educația sexuală în școli, doar cu acordul scris al părinților. Klaus Iohannis a promulgat legea - educatie-1656418818.jpg

Articole de la același autor

Educația sexuala va fi predată în școli, din clasa a 8-a. însă doar cu acordul scris al părinților. Legea a fost promulgată, marți, de către președintele Klaus Iohannis. Programul se va numi de "educaţie pentru sănătate, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor".


Noua lege, prin care a fost modificată legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, stabilește că în unităţile şcolare se vor derula sistematic din clasa a VIII-a, cu acordul scris al părinţilor, programe de educaţie pentru sănătate, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor.

Textul adoptat iniţial de Parlament prevedea că în unităţile şcolare se derulează sistematic, cu acordul scris al părinţilor sau al reprezentanţilor legali ai copiilor, programe de educaţie pentru viaţă, inclusiv educaţie pentru sănătate.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Februarie 2018
Stire din Social : România, campioană la mame minore
Pagina a fost generata in 2.1975 secunde