Elena Udrea: "Mazăre face carnavaluri, parade de modă și dă șpăgi electorale pensionarilor"

703
3
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului îi critică într-o postare pe blogul personal pe pesediștii Radu Mazăre și Victor Ponta și vorbește despre strategia televiziunilor care îi promovează pe cei doi.
"Credeam că băieții «buni» de la Antena3 și RealitateaTv au luat o pauză în această vară și pornesc atacul abia în toamnă împotriva mea. Am văzut aseară că au revenit la practicile de coordonare. Mă atacă în același timp. Pe RealitateaTv, vârf de lance era Mazăre, care vorbea despre cât de exagerată aș fi pentru că vreau reabilitarea Cazinoului din Mamaia, în condițiile în care chiar el a cerut asta. Ceva de un absurd ieșit din comun. Adică Mazăre face carnavaluri prin oraș, face parade de modă, aruncă evident cu banii în dreapta și-n stânga, dă șpăgi electorale pensionarilor, umilindu-i lună de lună, iar eu, că vreau să reabilitez un simbol al litoralului românesc, fac cheltuieli exagerate. Repet ceea ce am mai spus, dacă primarul Constanței ar fi vrut să reabiliteze el Cazinoul, o putea face fără bani din bugetul propriu, prin fonduri europene. Dar nu i-a plăcut asta. La el, totul este pe șmecherie, pe «șmen», ca să-i folosesc propriul cuvânt", a menționat Udrea.
Referitor la Ponta, Udrea menționează că acesta se afla în aceeași seară la un alt post de televiziune, "cu mai puțin succes (…) puțin afumat de la grătarele de duminică".
"O tot ținea cu Programul Național de Dezvoltare a Infrastructurii și felul în care ar fi alocat MDRT discreționar fondurile. Ei bine, m-am cam săturat de această placă stupidă pe care o pun toți. Toți flecăresc, jurnaliști și politicieni ai Opoziției, dar nimeni nu a prezentat vreun element care să arate că MDRT direcționează fondurile doar către CJ-urile democrat-liberale sau maghiare", precizează Udrea care a atașat postării un document excel referitor la felul în care au fost alocate fondurile în funcție de culoarea consiliilor județene.

Comentează știrea

Vlad
18 august 2011
Mazare nu ajuta Constanta...dimpotriva

Mazare e doar reprezentantul mafiei locale...frana orasului.El ne vrea o populatie umila, speriata, cu mana intinsa la pomana.Constantenii trebuie sa devina cetateni responsabili de soarta orasului, a comunitatii si a lor.

admirator
18 august 2011
tocmai din aceste motive

Nu trebuie lasat Cazinoul in administrarea lui Mazare. Faceti formele sa-l preluati cu un leu (asa cum a propus nazistu tzopaitor) si renovati-l! Ii veti gasi -sigur- o utilizare. Poate chiar in calitate de Cazinou. Dar nu-l lasasti la cheremul iresponsbilului. Asta distruge un pod si un Cazinou premeditat, ca sa-si faca propaganda! Ar trebui trimis in judecata pentru "sabotaj". Cum o fi redactat articolul asta in noul C.p.?

rex
18 august 2011
gasca de varani

vad ca pentru "ADMIRATORUL VLAD" Mazare nu trebuie sa fie primar in Constanta, oare era mai bine cu o nulitate ca Udrea sau Chiru. La asa varianta am plange in hohote.Aveti dreptate cetatenii trebuie sa fie responsabili in a-si alege primarul: in vecii vecilor un nu pentru nemernicii din gasca de varani numita pd

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3824 secunde