"Este foarte sănătoasă organizarea unui congres al PDL"

687

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat că, din punctul său de vedere, este foarte sănătoasă organizarea unui congres al PDL care să omologheze o conducere pentru ca formațiunea să fie în această perioadă principalul partid de opoziție.


Potrivit Mediafax, Flutur a răspuns astfel la o întrebare privind afirmațiile secretarului executiv al PDL Teodor Paleologu care dorește un congres liber, fără controlul aparatului de partid.


"Fiecare din colegii noștri poate să-și exprime un punct de vedere, știm că respectându-se Statutul au fost parcurși toți pașii. Categoric va fi în 23 februarie convocat CNC și apoi Convenția națională. Din punctul meu de vedere, este foarte sănătos un congres care să omologheze, dacă vreți, o conducere care să conducă în această perioadă partidul ca principalul partid de opoziție din România", a spus Flutur.


El a adăugat că partidul își face propria evaluare a filialelor, a performanței modeste sau a lipsei de performanță de la alegerile din decembrie și apoi va discuta care sunt pașii următori - dacă va face și cu cine alianță.
"PDL trebuie să rămână un partid deschis în raport cu celelalte forțe ale opoziției democratice din România pentru a se constitui ca alternativă la USL", a mai spus Flutur.
Gheorghe Flutur a mai spus că PDL nu merge la congres pe ideea excluderilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încep evaluările în filialele PDL
Joi, 20 Decembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demisie la vârful PDL Constanța
Pagina a fost generata in 0.3575 secunde