Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, în vizită de lucru la Constanţa

276
Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, în vizită de lucru la Constanţa - stefanuta-1625822319.jpg
Eurodeputatul USR PLUS Nicu Ștefănuță va efectua sâmbătă, 10 iulie, o vizită în județul Constanța, ocazie cu care își va prezenta activitatea celui de-al doilea an de mandate.

Începând cu ora 10.30, la biroul europarlamentar Nicolae Ștefănuță din bulevardul Mamaia, Nr. 39 va avea loc o conferință de presă la care vor participa Remus Negoi – senator în Parlamentul României, Florin Cocargeanu – viceprimar al orașului Constanța și Dumitru Caragheorghe – Președintele biroului județean USR Constanța.

„Vin în fața constănțenilor pentru a reprezenta oportunitățile europene de finanțare pentru sănătate și mediu, pentru un oraș european în care oamenii trăiesc într-un mediu sănătos și sunt îngrijiți în spitale la un nivel bun. Alături de colegii mei din Parlamentul României și administrația locală vreau să mă asigur că aceste oportunități nu vor fi ratate în anii următori și că fiecare cetățean va simți beneficiile unei apartenențe Europene. UE plănuiește să devină o Uniune Sănătății iar acest obiectiv este crucial pentru cetățenii noștri”, declară cu această ocazie, europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Conferința va fi urmată de o întâlnire la birou cu membrii USR Constanța și cu cetățeni precum și de o vizită la ora 14.00 în portul Constanța la sediul Naval Group și o ieșire pe mare la bordul unei nave de patrulare CPV organizată de Agenția Europeană Frontex.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7934 secunde