"Examenul electoral din 25 mai este începutul sfârșitului pentru actuala clasă politică"

564
2

Articole de la același autor

Candidaților Forței Civice pentru alegerile europarlamentare nu li se poate reproșa nimic, susține președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, care a participat, recent, la Parada Junilor, alături de candidații locali propuși pe lista pentru scrutinul din 25 mai. 


"Noi venim către români cu patruzeci și ceva de nume, cărora nu li se poate reproșa nimic. Sunt oameni excepționali și remarcați în profesiile lor, au notorietate în profesie, nu au notorietatea națională a oamenilor politici de azi, dar nici unul dintre ei nu este sub suspiciune penală sau nu se pregătesc, Doamne ferește, să plece din țară. De efortul pe care-l facem acum depinde felul în care generațiile viitoare se vor construi, pentru că nu mai vrem să fim generații de sacrificiu", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.


El a mai adăugat că examenul electoral din 25 mai este începutul sfârșitului pentru actuala clasă politică după 25 de ani de la căderea comunismului, pentru că și-a dovedit incapacitatea de a conduce România pe drumul bun. 


"Este o clasă politică expirată și trebuie înlocuită. Nu este un atac, este o constatare și pe seama acestei constatări suntem în forță, în stradă. Schimbă-i cu forța este sloganul nostru", a concluzionat Mihai Răzvan Ungureanu.




Comentează știrea

Alex
29 aprilie 2014
Tineret

E timpul pentru un nou start,e timpul sa scapam de pensionari,poate cu MRU si membri sai tineri o sa reusim,au idei moderne si potential,daca vati satural de pensionari votati MRU

STRAIN
6 mai 2014
PRESEDINTE

MRU. ESTE CAPABIL SA CONDUCA ROMANIA DACA VA AVEA UN GUVERN CURAT ,CORUPTIA STREBUIE SA DISPARA ,PRIMARII CORUPTI CA MAZARE ISI AU LOCUL LA INCHISOARE;

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Se apropie examenele
Pagina a fost generata in 0.5936 secunde