"Excluderea lui Pavelescu a rămas definitivă"

77

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Național de Conducere (CNC) al PNȚCD, Vasile Lupu, afirmă că excluderea lui Aurelian Pavelescu din partid a rămas definitivă, în timp ce Pavelescu subliniază că doar Congresul poate exclude președintele partidului.

''Ieri, 16 iulie 2013, la orele 24,00, a expirat termenul legal pentru depunerea de contestații privind excluderea d-lui Aurelian Pavelescu din funcția de președinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat. Biroul Național de Conducere (BNC), înscris în Registrul Partidelor Politice, unicul birou legal recunoscut de instanțele de judecată, a hotărât înștiințarea forurilor competente în vederea radierii d-lui Aurelian Pavelescu din Registrul Partidelor Politice. (...) Domnul Pavelescu a avut, prin statut, 5 zile lucrătoare pentru a contesta excluderea sa - necontestând decizia, aceasta a rămas definitivă'', susține Vasile Lupu într-un comunicat de presă.

Totodată, el spune că la ședința BNC s-a aprobat cu unanimitate de voturi calendarul de pregătire a congresului de reunificare a partidului din 19 octombrie 2013, a normei de reprezentare, precum și invalidarea tuturor hotărârilor ''abuzive și nestatutare luate de fostul președinte Aurelian Pavelescu''. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2066 secunde