Felix Stroe a demisionat din Consiliul Local Constanța

1584
4
Felix Stroe a demisionat din Consiliul Local Constanța - felixstroe5-1361200752.jpg
Directorul RAJA Constanța, consilierul local Felix Stroe și-a dat demisia, ieri, din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța. Acesta nu s-a mai prezentat la ședința ordinară din această lună, proiectul de hotărâre privind declararea ca vacant a unui loc de consilier local fiind pe ordinea de zi de ieri. 

Primarul Constanței, Radu Mazăre a declarat că nu cunoaște motivele pentru care Felix Stroe a luat hotărârea de a demisiona, acesta fiind un aspect strict personal. Felix Stroe nu a putut fi contactat pentru a afla un punct de vedere în ceea ce îl privește.

Comentează știrea

Pacepa
19 februarie 2013
Spionii

Un securist mai putin. Incepe curatenia de primavara. Bravo mazare !!! Alunga-i pe toti snapanii.

felix
19 februarie 2013
senat

stroie esti baiat de baiat.

emil
20 februarie 2013
imbogatit pe bani parintilor nostri

Asa a ajuns sa se imbogateasca D-l Felix Stroe pe bani bunicilor si parintilor nostri.A privatizat RAJA si a devenit actionar majoritar, pe conductele de apa si canalizare platite de innaintasi nostri.Sa nu mai vorbim de faptul ca acel camin unde se afla apometrul a devenit propietatea RAJA, fara ca ei sa fi pus o caramida sau macar capacul de deasupra.Pe capacul de la mine scrie TURNATORIA POPESCU 1936.

nitnelav
20 februarie 2013
seful de la RAJA

Felix,ce nume conspirativ cunoscut...Cred ca de acum nu se mai zice securist,se zice ''Felix''.Stroe stai sa vezi cand te-oi imbolnavi si oi muri de ciuma de la atatea blesteme de la oamenii cinstiti care isi platesc apa si tu ii debransezi pe motiv ca sunt 2 idioti ca tine in gandire si nu-si platesc intretinerea.Ca asa e in democratia din Romania-minoritatea decide in numele majoritatii.Rusine Felixe pentru ce-ai facut !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2139 secunde