Femeile social-democrate, ajutor pentru vârstnici în prag de Paşte

262
Femeile social-democrate, ajutor pentru vârstnici în prag de Paşte - gaju-femei-1681219493.jpg

Articole de la același autor

Organizaţia Femeilor Social Democrate organizează o strângere de pachete pentru persoanele vârstnice care nu au posibilitatea să îşi achiziţioneze cele trebuincioase pentru masa de Paște.

Astfel, preşedintele OFSD şi totodată primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis că femeile social democrate vor fi şi anul acesta alături de seniori.

„În prag de sfântă sărbătoare, cinstind minunea Învierii Domnului Iisus Hristos, izvorul nesecat de viață, fiecare dintre noi încearcă şi în acest an să demonstreze cât de profund este dictonul Dar din dar se face Rai. Darul este încărcat de iubirea celui care dăruieşte. Aceasta este caracteristica lui fundamentală, care pune cu totul în umbră valoarea fizică, materială. Ceea ce facem e doar o picătură într-un ocean, dar fără acea picătură, oceanul ar fi mai mic. Din dorinţa de a oferi un strop de fericire și lumină în sufletele bătrânilor lipsiți de grija unei familii, reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța. Miercuri, 12 aprilie 2023, un număr de 500 de persoane vârstnice vor primi în dar produse alimentare tradiționale de Paște: ouă roșii, carne de miel, cozonaci și pască, fructe și răcoritoare, dar şi salcie sfințită în Ziua de Florii. Prin aceste daruri, încununate de o vorbă bună şi o îmbrăţişare, femeile social democrate constănțene vor încerca să aducă în inimile bătrânilor bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos”, a transmis primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Aşadar, miercuri, cu începere de la ora 10.00 se va merge în grup la Căminul Pentru Persoane Vârstnice Constanţa, la 11.30 se va efectua deplasarea la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din comuna Poarta Albă, în timp ce la 13.30 femeile social-democrate vor merge la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Sfântul Luca” din oraşul Negru Vodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3421 secunde