Femeile social-democrate se pregătesc pentru Școala de Vară. Ce proiect au în lucru

244
Femeile social-democrate se pregătesc pentru Școala de Vară. Ce proiect au în lucru - psdvioricadancila-1495471461.jpg

Articole de la același autor

Promovarea obiceiurilor, portului și pro-duselor tradiționale va fi unul dintre subiectele abordate la ediția din acest an a Școlii de Vară a femeilor social-de-mocrate, eveniment care va fi organizat la finalul lunii august, pe litoralul românesc.


"Avem școala de vară a femeilor social-democrate, care va avea loc în perioada 24 - 27 august. În premieră, vreau să vă spun că unul dintre subiectele pe care le vom aborda va fi un subiect foarte drag nouă, social-democratelor, și anume întoarcerea la tradiții, port popular și ceea ce reprezintă diversitatea în Uniunea Europeană, pentru că noi avem obiceiuri, tradiții, cântece, port atât de frumoase și e păcat ca să nu le promovăm și trebuie să le susținem și să le transmitem tinerei generații, așa cum alții ne-au transmis nouă acest lucru", a afirmat președintele OFSD, europarlamentarul Viorica Dăncilă, la Comitetul Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate.


Ea le-a transmis președintelor organizațiilor județene ale OFSD să vină la școala de vară cu port popular din județul de unde provin și să aducă cu ele și produse tradiționale. 


"Vom încerca să venim și cu produse tradiționale, cele cu denumire de origine protejată. Noi avem și în acest domeniu atâtea lucruri bune și de ce noi, organizația de femei, să nu încercăm să promovăm un produs la nivel european, știm care sunt toți pașii pe care trebuie să-i facem", a adăugat Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4949 secunde