Fifor, înaintea votului asupra moțiunii de cenzură: Nu avem emoții. Vă asigur că nu există probleme

142
Fifor, înaintea votului asupra moțiunii de cenzură: Nu avem emoții. Vă asigur că nu există probleme - mihaififor64672500-1560768281.jpg
Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat că nu are emoții pentru votul în privința moțiunii de cenzură, precizând că parlamentarii partidului vor asigura marți cvorumul de ședință, însă nu vor participa la votul asupra moțiunii de cenzură. 


"Vă asigur că nu există probleme. Nu avem emoții pentru ziua de mâine. Am vorbit de un principiu care spune că atunci când faci parte dintr-o organizație, partid politic și se decide ceva la nivelul acestuia, se votează și este unanimitate este bine să firesc să mergi pe linia partidului. Nu avem probleme nici în Cameră nici în Senat. S-a discutat cu colegii, aceștia sunt pe poziții. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de ședință, dar noi nu vom vota pentru această moțiune de cenzură", a declarat Mihai Fifor, la Antena 3. 


Parlamentul va vota, marți, moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă. Pentru ca moțiunea de cenzură a opoziției să treacă sunt necesare 233 de voturi ale parlamentarilor. PNL, USR, PMP, Pro România și UDMR au anunțat că vor vota împotriva guvernului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4915 secunde