Florin Cîţu nu se gândeşte la demisie. „Decizia privind anticipatele nu este la Ciolacu”

155
Florin Cîţu nu se gândeşte la demisie. „Decizia privind anticipatele nu este la Ciolacu” - citudemisie-1633025817.jpg
Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, că nu își va da demisia, astfel infirmând informațiile privind o posibilă depunere a mandatului său în ziua de luni. Cîțu spune de asemenea că nici PSD, nici liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, nu decid declanșarea alegerilor anticipate, ci președintele României ia această decizie.

„Se spun multe prostii în spațiul public. Cum să-mi dau demisia, când avem de luat decizii pentru români. Noi nu suntem PSD, nu ne dăm jos propriul guvern”, a afirmat președintele PNL.

„Eu cred că trebuie să citim Constituția României. Alegerile anticipate se declanșează când președintele dizolvă Parlamentul României. Decizia nu e nici la PSD, la Ciolacu, la alții. Este la domnul președinte. Azi în Parlament avem trei partide care vor să arunce țara în aer. Sunt USR, PSD și AUR care au o competiție între moțiuni pentru a da jos un guvern. Au ei o problemă. Eu le spun că interesul românilor pentru mine este mult mai important decât jocurile lor în Parlament. Ar trebui să le ceară scuze românilor că în acest moment în loc să se gândească la soluții pentru români, ei vin să dea jos Guvernul”, a mai spus Cîțu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1806 secunde