"Fuziunea PDL-PNL va dura"

2223

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat că fuziunea dintre PDL și PNL va dura și că după acest proces cele două partide vor "merge pe o singură voce". 
"Mă preocupă votul dat ieri de PNL (n.r. favorabil Declarației privind demisia președintelui Traian Băsescu adoptată de Parlament), dar în același timp trebuie să țineți cont că suntem încă două partide diferite, cu politici diferite. Ceea ce sper este ca în procesul de fuziune să armonizăm aceste politici astfel încât să consolidăm instituțiile anticorupție, să consolidăm independența justiției și vă asigur că PDL nu își va trăda crezul său și politica euroatlantică, pentru independența justiției, pentru statul de drept. După fuziune vom merge pe o singură voce. Deocamdată, după cum vedeți, sunt subiecte asupra cărora se pronunță două voci", a afirmat joi Predoiu într-o conferință de presă. 
El a precizat că fuziunea dintre cele două partide va dura, deoarece "implică discuții nu numai asupra structurii viitorului partid, ci mai ales asupra politicilor sale, asupra doctrinei sale, asupra valorilor sale". 
"Sunt convins că la capătul acestui proces linia aceasta de consolidare a independenței justiției, de apărare a instituțiilor statului de drept va triumfa", a adăugat Predoiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7141 secunde