Gabriel Oprea se retrage din partid și renunță la politică

177
1
Gabriel Oprea se retrage din partid și renunță la politică - gabrieloprea-1467384746.jpg
Președintele fondator al Uniunii Naționale pentru Progresul României, Gabriel Oprea, a anunțat, vineri, că se retrage din UNPR și va activa ca senator independent, iar la finalul mandatului de parlamentar va ieși din politică.


"Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac în legătură cu activitatea mea politică, vă anunț că am decis ca drumul meu să se despartă de cel al UNPR și să devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului să mă retrag din politică. Voi susține mereu proiectele ce țin de securitatea națională, îl voi susține pe președintele României în tot ceea ce ține de acest domeniu și, până la finalul mandatului, voi vota acele proiecte economice și sociale de care societatea are nevoie", a scris, pe Facebook, Oprea.


Potrivit acestuia, în politică este important să rămâi fidel propriilor principii.


"Pe această idee s-a bazat apariția UNPR pe scena politică. Timp de aproape șase ani am condus UNPR respectând aceste principii. La Putere sau în Opoziție, am făcut ceea ce a fost bine pentru România și nu ceea ce a fost util pentru mine sau pentru partid. UNPR a sprijinit România în ultimii șase ani și a asigurat stabilitate politică, într-o perioadă economică grea la nivel mondial. UNPR a susținut guverne fără să negocieze avantaje și privilegii. Singurele condiții pe care le-am pus partenerilor noștri au fost legate de protejarea drepturilor cetățenilor români și, în special, ale militarilor și de tratarea cu responsabilitate a tuturor aspectelor ce țin de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională", a mai adăugat fostul ministru.


Comentează știrea

MIHAI
1 iulie 2016
GENERALI DE MUCAVA

" Generalul " Oprea , mai brav ca soldatul Svejk , a luptat dezinteresat pentru Patrie si interesele ei , fara ca sa-si neglijeze interesele personale . De la apartamentul in care locuia in vechiul regim cand era un oarecare ofiter " de ață Ț" , a ajuns gratie eforturilor si economiilor facute la bere si tigari sa detina cateva case , doua vile , terenuri si alte bagateluri de folosinta personala in minister : jacuzi , autoturism de lux si alte fleacuri fara de care nu putea sa faca nimic pentru fericirea natiunii . Dl generalisim nu putea realiza obiectivele nationale si programul Uniunii Nationale a Parvenitilor Romani , fara ajutorul unui alt general care n-a facut nici armata . Este vorba de " generalul " Ontanu despre care putini stiu ca a fost secretarul comitetului de partid al grupului 2 santiere din CCM-Bucuresti cu sediul in str. Fainari . Venit de nu se stie de unde , a fost impus de catre secretarul general PCR al CCMB si votat la ordin , sub amenintare , de catre organizatia de partid . La vremea respective era in aparenta o figura stearsa , fara personalitate , uns in functie deoarece doar cu stagiul de un an ca secretar al comitetului de partid putea intra la Stefan Gheorghiu , fapt care s-a si intamplat . Astazi , marele constructor care n-a tinut in viata lui o mistrie in mana , se rusineaza sa spuna ce studii are , declarand ca este absolvent al uNei facultati economice fara sa precizeze unde si cum a obtinut diploma . Pe timpul cat a fost secretar de partid , a vegheat ca maistrii si sefii de echipa sa faca tot felul de afaceri , de care au beneficiat atat conducerea grupului cat si numerosi activisti de partid , inclusive Ontanu . Disparitia celor doi generalisimi de pe scena politica va fi o mare paguba-n ciuperci .

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Gabriel Oprea poate fi urmărit penal
Luni, 11 Aprilie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, la DNA
Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.6932 secunde