George Simion: ”Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară”

174
George Simion: ”Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară” - georgesimion-1686828545.jpg
Președintele AUR, George Simion, i-a lansat mai multe întrebări premierului desemnat Marcel Ciolacu și a spus că este curios să afle răspunsurile, asta pentru că AUR vrea să știe cu cine va guverna din anul 2024, scrie stiripesurse.ro


”M-am uitat, așa, astăzi în sală și n-am înțeles cine face circ și scandal. ”Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară” - am citat din Eminescu. (...) Vrem să vedem de ce vreți să adoptăm moneda euro. Am vorbit cu specialiști și ne-au spus că nu este momentul potrivit.

Vrem să știm de ce nu ați spus nimic despre spațiul Schengen.

Facem ceva cu gazele din Marea Neagră. Îndrăznim să beneficiem de gazele României? Va fi iertat în continuare OMV-ul de plata taxelor? Care va fi politica dumneavoastră?

Vedem componența acestui Guvern. La Justiției ați pus-o pe păpușa lui Vlasov, la Agricultură pe păpușa lui Paul Stănescu, nu mai vorbim de batjocura de la Sănătate.

Probabil că Kelemen Hunor și-a făcut calculele și a văzut că aceasta este o corabie care se scufundă și de aceea v-a refuzat politicos. De obicei UDMR alegea cu cine guvernează.”, a spus George Simion.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6506 secunde