Marcel Ciolacu: „Dacă PNL ar ieşi de la guvernare, îmi voi depune mandatul”

80
Marcel Ciolacu: „Dacă PNL ar ieşi de la guvernare, îmi voi depune mandatul” - ciolacu-mandat-1686746085.jpg

Articole de la același autor

Premierul desemnat Marcel Ciolacu susţine că îşi va depune mandatul de prim-ministru în cazul în care PNL va ieşi de la guvernare până în 2024. El a fost întrebat dacă PSD ia în calcul ca PNL să iasă de la guvernare înainte de anul 2024.

„Nu cred. În toate aspectele, nu cred că, în acest moment, preşedintele Nicolae Ciucă ar putea lua în calcul acest lucru. Ar fi o greşeală fantastică nu numai pentru România, e o greşeală fantastică pentru PNL, dacă ar face acest lucru. Dar, cu certitudine, dacă PNL ar ieşi de la guvernare, dintr-un motiv sau altul, Marcel Ciolacu îşi va depune mandatul la preşedintele României. Şi ne întoarcem la români, nu există alte soluţii. Categoric, poate se creează o altă majoritate, Parlamentul e deschis, sunt mai multe partide, dar Marcel Ciolacu îşi va depune mandatul”, a declarat Marcel Ciolacu la Parlament.

Pe de altă parte, acesta a respins ideea că scoaterea UDMR de la guvernare ar fi fost un act premeditat.

Premierul desemnat a adăugat că atât el, cât şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, au depus toate eforturile pentru ca UDMR să rămână în coaliţia de guvernare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde