Marcel Ciolacu: „Sunt dispus să discut cu liderii de sindicat din învăţământ pentru a evita greva”

117
Marcel Ciolacu: „Sunt dispus să discut cu liderii de sindicat din învăţământ pentru a evita greva” - ciolacu-greva-1684495339.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD Marcel Ciolacu vrea să evite greva generală din sistemul de educație și le propune sindicaliștilor să poarte discuții în acest weekend.

„Sunt dispus să discut, în orice moment, pe parcursul acestui weekend, cu liderii de sindicat din învățământ și să facem împreună toate eforturile necesare pentru a evita greva generală. Am vorbit și cu premierul Ciucă și am garanția că are o disponiblitate similară la dialog.

Sper că liderii sindicali înțeleg că această grevă produce haos nu numai în activitatea școlii, ci și în viețile a milioane de familii. Credința mea sinceră este că putem fi toți capabili să punem pe primul plan responsabilitatea și luciditatea.

Există cu siguranță soluții la care putem ajunge cu calm și rațiune, în timp ce copii își văd liniștiți de școală. Cred că asta așteaptă românii și de la liderii politici, și de la cei sindicali”, a spus Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0223 secunde