Marcel Ciolacu: „Sorin Grindeanu şi echipa sa au transformat anul 2022 într-unul de referinţă în istoria post-aderării”

286
Marcel Ciolacu: „Sorin Grindeanu şi echipa sa au transformat anul 2022 într-unul de referinţă în istoria post-aderării” - ciolacu-grindeanu-1684237963.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi echipa sa au transformat anul 2022 într-unul de referinţă în istoria post-aderării, în condiţiile în care au fost semnate contracte din fonduri europene în valoare de peste 10 miliarde de euro.

„România se angajează să continue investiţiile masive în infrastructură. Îmi doresc să continuăm cu aceeaşi forţă politică investiţiile în infrastructură mare naţională şi conectarea la reţelele internaţionale. Îmi doresc să menţinem ritmul şi să ridicăm din nou ştacheta performanţei pe domeniul infrastructurii. Actualul ministru al Transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, şi echipa sa au transformat anul 2022 într-unul de referinţă în istoria post-aderării la Uniunea Europeană. Anul trecut au fost semnate contracte din fonduri europene de peste 10 miliarde de euro. Un record absolut în România şi în Ministerul Transporturilor”, a spus liderul PSD, în deschiderea conferinţei „Better Connected through Connecting Europe Facility”.

Marcel Ciolacu le-a transmis celor prezenţi un mesaj de continuitate, adăugând că principalul motor al modernizării economice a României în anii următori va fi reprezentat de finanţarea tuturor tipurilor de infrastructură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7254 secunde