Nicolae Ciucă: „PNL nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie”

463
Nicolae Ciucă: „PNL nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie” - ciuca-mesajj-1684238001.jpg

Articole de la același autor

Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie, a declarat, marţi, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, menţionând că trebuie ca liberalii să asigure echilibrul şi guvernarea.

„Să ne înţelegem cât se poate de clar: Partidul Naţional Liberal nu a cerut absolut nimic de la niciunul dintre partidele din coaliţie. Nu avem absolut nimic nevoie în acest moment decât să facem în aşa fel încât să ne asigurăm că rămânem într-un echilibru, astfel încât să asigurăm guvernarea ţării. Ţara şi cetăţenii au nevoie de guvernare, nu de altceva”, a afirmat Ciucă, înaintea şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Întrebat dacă PNL cere ieşirea UDMR de la guvernare, Ciucă a spus: „Nu discutăm despre aşa ceva acum”.

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, înaintea şedinţei, că este dispus să facă orice sacrificiu pentru România şi pentru PNL.

„Sunt dispus să fac orice sacrificiu pentru România şi pentru PNL”, a spus Bode, întrebat dacă s-ar retrage din Guvern pentru a pregăti alegerile în partid.

Întrebat dacă PNL va prelua Ministerul Transporturilor, Bode a spus: „PNL sigur că poate prelua acest portofoliu”. El a adăugat că Biroul Politic Naţional al PNL va decide ce mandat va da negociatorilor pentru rotativa guvernamentală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5114 secunde