Nicolae Ciucă: „Educaţia alături de sănătate trebuie să rămână pilonii pe care România se va dezvolta”

326
Nicolae Ciucă: „Educaţia alături de sănătate trebuie să rămână pilonii pe care România se va dezvolta” - ciuca-educatie-1683289788.jpg

Articole de la același autor

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a afirmat că educaţia, alături de sănătate, trebuie să rămână pilonii pe care România se va dezvolta şi de acum încolo pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor, la finalul întâlnirilor pe care le-a avut, vineri, cu elevii olimpici şi profesorii de la Colegiul Naţional Petru Rareş şi de la Colegiul Naţional Roman Vodă, din judeţul Neamţ.

Şeful Executivului efectuează vineri o vizită de lucru în judeţul Neamţ.

„Multă bucurie şi emoţie la întâlnirea cu tinerii performanţi şi cu profesorii coordonatori de la Colegiul Naţional Petru Rareş şi de la Colegiul Naţional Roman Vodă, din judeţul Neamţ. I-am felicitat pentru rezultatele obţinute la olimpiadele şcolare în domenii multiple, matematică, informatică, robotică, biologie, chimie, limbi străine. Prin muncă, perseverenţa şi profesionalism au reuşit să facă istorie. I-am premiat pentru meritele obţinute atât prin propriul efort, dar şi prin susţinerea părinţilor, cadrelor didactice şi a mediului social care au făcut posibile aceste rezultate de excepţie şi o educaţia frumoasă”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul a reamintit că începând de anul trecut Guvernul a majorat premiile acordate tinerilor care fac performanţă la competiţiile şcolare şi sportive tocmai pentru a le recunoaşte acest efort susţinut şi curajul de a-şi alege atât de devreme ceea ce vor să facă în viaţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6553 secunde