Nicolae Ciucă: „Am rugat specialiştii PNL să caute soluţii legale pentru comasarea alegerilor”

680
Nicolae Ciucă: „Am rugat specialiştii PNL să caute soluţii legale pentru comasarea alegerilor” - ciuca-comasate-1681138298.jpeg

Articole de la același autor

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat, luni, că există trei posibile scenarii pentru comasarea alegerilor de anul viitor, dar a cerut specialiştilor din partid să găsească soluţii care să fie legale, constituţionale pentru organizarea comasată a acestora.

„Este o discuţie în momentul de faţă. Am discutat la nivelul coaliţiei, am discutat la nivelul PNL chiar în ultima şedinţă a Biroului Politic Naţional despre acest subiect. În acest moment, fiind vorba despre o analiză, am rugat specialiştii din partid să caute soluţii şi desigur, să venim cu o abordare legală, constituţională, nu de altă natură. Dacă va exista, atunci o vom discuta. Dacă nu va exista, nu o vom discuta”, a subliniat Nicolae Ciucă.

Premierul a precizat că există trei variante pentru posibile scenarii de comasare a alegerilor.

„Sunt trei rânduri de alegeri, doar trei pot fi discutate într-o asemenea permutare, ca atare nu există acum altă soluţie decât una dintre cele trei. Urmează să discutăm, să vedem ce ne spun specialiştii pe domenii din fiecare partid”, a evidenţiat liderul PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4593 secunde