Primăria Cumpăna oferă cadouri vârstnicilor şi persoanelor cu dizabilităţi din comună

536
Primăria Cumpăna oferă cadouri vârstnicilor şi persoanelor cu dizabilităţi din comună - cumpanaa-1681138244.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din Cumpăna este în continuare alături de seniorii localităţii, dar şi de copiii sau persoanele cu dizabilităţi.

Astfel, Primăria Cumpăna oferă pachete cu produse alimentare acestor categorii de oameni în speranţa că le vor face sărbătorile mai frumoase.

„În prag de sărbători, trăind bucuria Învierii Domnului Isus Hristos, fiecare dintre noi încearcă să demonstreze cât de puternic este dictonul dar din dar se face Rai. Primarul Mariana Gâju şi Consiliul local Cumpăna vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I (copii și adulți). Un număr de 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac. Evenimentul va avea loc marți 11 aprilie 2023, începând cu ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8501 secunde