Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de președinte al PDL Suceava

55
Gheorghe Flutur candidează pentru un nou mandat de președinte al PDL Suceava - fluturdouadegete-1384505609.jpg

Articole de la același autor

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al organizației județene PDL Suceava, obiectivul noii echipe de conducere fiind ca dreapta politică să conducă din nou administrația publică din județ. 


Flutur a declarat, într-o conferință de presă, că va candida la alegerile din 30 noiembrie pentru un nou mandat de președinte al organizației județene PDL Suceava, transmite corespondentul Mediafax. 


El a spus că s-a primit avizul BPN al PDL pentru candidatura sa la funcția de președinte al organizației județene sucevene.
"Ne pregătim ca de la finele anului să intrăm în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.(..) Pornim ofensiva ca județul să fie condus în administrația publică, din nou de dreapta", a spus Flutur. 


El a arătat că ambiția sa este să adune din nou forțele PDL pentru a câștiga alegerile în județul Suceava, iar primul obiectiv e municipiul reședință de județ unde candidatul pentru funcția de primar este actualul deputat Ioan Bălan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Încep evaluările în filialele PDL
Pagina a fost generata in 0.6104 secunde