Gheorghe Funar candidează la prezidențiale

219
Gheorghe Funar candidează la prezidențiale - gheorghefunar-1566405300.jpg

Articole de la același autor

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din partea Partidului România Noastră.

Funar propune valorificarea bogățiilor țării în favoarea românilor, nu a străinilor, anunțând că România deține zăcăminte de estimate la peste 10.000 de miliarde de euro.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Partidului România Noastră, românii au șansa să aleagă primul președinte român al României din ultimii 30 de ani.

Funar a afirmat pe pagina de socializre a formațiunii că Partidul România Noastră propune ca, la revizuirea Constituției, să se dezbată public și să se decidă de către popor cum trebuie valorificate bogățiile naturale aflate pe teritoriul țării.

"Noi, românii, trăim în grădina Maicii Domnului, într-o țară extraordinar de frumoasă și foarte bogată în resurse naturale. Avem la Roșia Montană, în Munții Apuseni, metale care nu există în tabelul lui Mendeleev, dar pe lângă acestea avem și diamante și exploatarea lor încă nu a început și majoritatea românilor nu știu că avem diamante. Bunul Dumnezeu ne-a lăsat aproape toate bogățiile care există pe planeta Pământ și multe dintre ele în cantități uriașe. Din păcate, în acești ultimi 30 de ani, cei care s-au aflat în conducerea României au înstrăinat aceste bogății naturale, majoritatea le-au dat la străini, la firme străine, mai pe nimic, iar poporul român nu beneficiază de aproape nimic de pe seama acestor resurse", a spus Funar.

Gheorghe Funar a mai candidat pentru funcția de președinte al României în anul 1996 din partea PUNR și în anul 2014, ca independent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5648 secunde