"De când s-a înființat acest partid, ciocoii nu mai au liniște"

Gheorghe Slabu, Nicoleta Ploscaru și Maria Stavrositu s-au întâlnit cu susținătorii PPDD

887
6
Organizația Județeană a Par-tidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD) a organizat, ieri seară, la Clubul SNC situat pe Bulevardul Tomis o întâlnire a candidaților din județul Constanța pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 cu electoratul constănțean.

În fața membrilor și a simpa-tizanților și-au prezentat programul electoral Gheorghe Slabu, (Colegiul nr. 9 Camera Deputaților), Nicoleta Ploscaru (Colegiul nr. 10 Camera Deputaților) și Maria Stavrositu (Colegiul nr.4 Senat).

"Prețul gigacaloriei din Constanța generează costuri enorme, iar sistemul de subvenții pe care îl practică Primăria nu este o soluție. Primăria nu are alți bani în afară de ceea ce îi dăm noi, prin taxe și impozite. Pe de altă parte, Primăria nu scade prețul agentului termic, ci îl plătește. Așadar, tot noi plătim prețul enorm al căldurii chiar dacă o facem cu mâna Primăriei. Noi nu trebuie să ne concentrăm pe plata prețului agentului termic, ci pe scăderea acestui preț. La Constanța nimeni nu vrea să spună deschis de ce plătim atât de mult. Ca senator, voi face tot ceea ce e nevoie pentru a constitui o comisie formată din reprezentanți ai asociațiilor de proprietari pe de-o parte și reprezentanți ai celor două regii RADET și RAJA plus reprezen-tantul primăriei pe de altă parte, cărora să li se alăture experți independenți. Această comisie va redacta un raport privind elemen-tele de cost care alcătuiesc prețul gigacaloriei la Constanța în termen de trei luni de la constituirea ei și va face propuneri de reducere a acestor costuri. Apoi, vom dezbate în formule transparente acest raport și vom lua deciziile cele mai bune. Constanța poate avea căldură ieftină și mă voi ocupa de asta", a spus Maria Stavrositu.

În ceea ce privește desfășurarea campaniei electorale, ea a precizat că este dezamăgită deoarece contracandidații ei de pe Colegiul 4 Senat evită să se întâlnească toți într-o dezbatere publică.

Prezentă la întâlnirea cu membrii și simpatizanții PPDD, Nicoleta Ploscaru a spus că nu are emoții și că este aproape sigură că, după 9 decembrie, va deveni deputat.

"Nu pot să cred că oamenii din Constanța l-ar alege pe Mădălin Voicu. Nimeni nu înțelege de ce candidează el la Constanța. Probabil, se ascunde de cineva. Eu cred că electoratul va alege o persoană din Constanța", a declarat Nicoleta Ploscaru.

Printre altele, ea a precizat că are mai multe proiecte legislative.

"Unul din proiectele pe care le voi iniția vizează siguranța cetățenilor. Faptele comise cu violență reprezintă infracțiuni aproape la ordinea zilei. Printr-un management catastrofal al statului, în toamna anului trecut a fost redus numărul de funcții la toate structurile bugetare. Astfel că efectivele Poliției au fost reduse, iar la ora actuală sunt insuficiente. Așadar, acest proiect de lege vizează suplimentarea numărului de posturi operative, pentru ca infracțiunile să fie din ce în ce mai puține. De asemenea, voi iniția un proiect de lege care vizează protecția angajaților din turism. Dat fiind faptul că mulți constănțeni lucrează doar câteva luni pe timpul sezonului estival, iar iarna intră în șomaj, voi susține reînființarea cooperativelor meșteșugărești special pentru ei, unde să lucreze pe timp de iarnă angajații din turism. În acest fel, salariații din turism nu vor mai intra în șomaj, bugetul de stat va scăpa și el de o cheltuială, iar oamenii nu se vor mai simți inutili și întreținuți de familii. Am multe proiecte, dar important este ca, după 9 decembrie, să intre în Camera Deputaților și în Senat oameni ca mine, pentru care să primeze interesul național și care să pună accent pe nevoile oamenilor", a spus Nicoleta Ploscaru.

La rândul lui, președintele PPDD Constanța care candidează pe Colegiul 9, Gheorghe Slabu, a spus că este optimist că filiala constănțeană va face o figură frumoasă la alegerile din 9 decembrie.

"Am reușit să obținem un scor bun la alegerile locale, la fel vom face și la parlamentare cu ajutorul celor care cred în noi. La rândul nostru, noi nu îi vom dezamăgi și le vom oferi o viață mai bună după 9 decembrie. Ne aflăm la o răscruce de drumuri și de oameni depinde cum vom alege calea. De când s-a înființat acest partid, ciocoii nu mai au liniște. Acest partid este colacul de salvare al românilor. De aceea spun că, de cei care vor avea ștampila în mână pe 9 decembrie va depinde cum va fi viitorul țării și al românilor. Scopul nostru este de a oferi tuturor o viață mai bună. E vremea dreptății, e vremea poporului !", a spus Gheorghe Slabu care i-a îndemnat pe cei prezenți să iasă masiv la vot.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de muzică, cei prezenți fiind invitați la dans de organizatori.

Comentează știrea

Fete
30 noiembrie 2012
Ce fete de prosti au

Numai daca te uiti la fetele lor, iti dai seama ce multa minte au in cap, si cat tupeu si nesimtire au. Voi sunteti la partidul cu rebuturi. Nu mai pacaliti pe nimeni. Mergeti la munca, sa vedeti si voi cum e.

Tolea
30 noiembrie 2012
Asa Stavrosito

Acolo ti-e locul, la partidul tomberon! Dupa cat scandal ai facut la pedele si cate spagi ai luat ( Branza, Mitrea,Pilca, Learciu,Mironescu ti-au dat sute de mii de euro), sa vedem ce-o sa faci la 0tv!

frumuselul
30 noiembrie 2012
publicitate

mai darga magda, esti frumoasa foc dar de ce nu tiai ales oameni draguti ca tine in spotul publicitar?ce este cu tiganca aia?cumva nu tiau ajuns oamenii si ai luato de la colt de la florarie?sa sti ca iti strica imaginea .ai votul meu dar taie tiganca de pe imagine ca imi vine rau,

constanteanul politician
30 noiembrie 2012
despre ppdd si adunatura de imbecili

imi aduce aminte de anii 1990 cand apareau partide politice in fiecare saptamana... il mai tineti minte pe cel al contelui de shambala? multi cretini s-au inscris la el... amu veni vremea cu ppdd... scursuri ce tin cu dintii de scaune, cu creieri degerati, imaginatie bolnava cu privire la rolul lor in societate... vom face, vom drege, vom creea, etc... imbecili pentru imbecili. mai rau e ca li se canta in stuna si li se face publicitate... dar felicitari realizatorilor articolului pentru imaginile alese si textul promisiunilor, pentru sublinierea calitatii "personagiilor". as face semnul ppdd adica 'like"... bravo!

cioclu_rosu1
30 noiembrie 2012
La colegiu nr.4 Senat votez Maria Stavrositu

Succes la alegeri d-na Maria Stavrositu !

Ianis
1 decembrie 2012
PPDD

Bre nea Gica noi pe tine te votam dar ce facem bre cu paparudele alea de linga matale? Astea nu au fost la pedele? ce cauta la PPDD chiar nu mai aveati oameni si ai bagat paparudele astea in partid?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde