Maria Stavrositu a obținut sprijinul rezerviștilor și veteranilor constănțeni

1056
22
Maria Stavrositu a obținut sprijinul rezerviștilor și veteranilor constănțeni - mariastavrositurezervisti1354114-1354179833.jpg
În seara zilei de 27 oc-tombrie, Maria Stavrositu, candidat independent susținut de PPDD pentru Colegiul senatorial 4, Constanța, s-a întâlnit cu militarii în rezervă și în retragere precum și cu veteranii de război, reprezentanți ai filialei constănțene a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR). 

La întâlnirea cu Maria Stavrositu au venit peste 100 de membri ai acestei asociații. S-a trecut în revistă colaborarea pe care Maria Stavrositu, ca membru al Parlamentului, a avut-o în toți acești ani cu rezerviștii și veteranii constănțeni. 

Rezerviștii și veteranii constănțeni au apreciat că activitatea de până acum a Mariei Stavrositu a fost onestă și a slujit intereselor comunității constănțene. 

La rândul ei, Maria Stavrositu a afirmat, încă o dată, că îi privește pe membrii Asociației cu respect, că sunt o categorie foarte specială de oameni căci în fiecare dintre ei se întâlnește onoarea și disciplina cu o bogată experiență de viață. 

"Societatea românească în general și comunitatea constănțeană în special au mare nevoie de acești oameni, de experiența lor, de spiritul lor. Ei sunt cei care știu ce înseamnă să aperi țara, ei sunt cei care știu ce înseamnă grija pentru siguranța românilor. Lucrez acum, împreună cu experții mei, la un proiect complex de lege privind înființarea centrelor comunitare de solidaritate. Este un proiect extrem de ambițios care țintește, în ultimă instanță, revigora-rea spiritului de solidaritate și coeziune din cadrul micilor comunități care alcătuiesc orașele României. În aceste centre, oameni precum cei pe care i-am întâlnit astăzi sunt exact ceea ce trebuie", a declarat la finalul întrevederii Maria Stavrositu.

Pe de altă parte, reprezentanți marcanți ai ANCMRR, precum generalul Constantin Zeca sau amiralul Marcel Dragu au apreciat inițiativa legislativă a Mariei Stavrositu prin care intonarea imnului de stat și arborarea drapelului tricolor sunt obligatorii în unitățile de învățământ de pe teritoriul României. 

La finalul întâlnirii, toți cei prezenți au căzut de acord că proiectele Mariei Stavrositu trebuie susținute în continuare și și-au manifestat speranța că ea va deveni senator de Constanța în urma alegerilor din 9 decembrie.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
nea Ion
29 noiembrie 2012
Minciuni!

A obtinu pe dracu! Toata ziua minte de ingheata apele! O pedelista vopsita care a facut numai scandal si a luat spagi peste spagi pt. functii la pedele! Ce-ai facut, Ciumaco, cu banii de la Mitrea,Ciobanu,Learciu, Pilca, Mironescu etc?

ionut
29 noiembrie 2012
succes doamnei stavrositu

chirule, in loc sa pui comentarii la articole, mai bine ne explici cum furat 4 milioane de euro de la eforie. te grabesti sa-l ajungi pe banis care a furat 60 mil de euro. doamna stavrositu, nu va lasati intimidata de infractori. mult succes!

teodora
29 noiembrie 2012
succes

am cunoscut-o pe doamna stavrositu la scoala fiului meu. datorita eforturilor ei, scoala a fost renovata. stimata doamna, aveti votl familei mele

mitica
29 noiembrie 2012
nea ion

chirule, ai pus postacii sa o agreseze pe doamna stavrositu. ce asteptari poti sa ai de la un tigan ?! ai furat cazinoul din eforie, ai mituit oameni si esti suparat ca nu te lasa stavrosita sa furi. chiru si banias se intrec care sa fure mai mult.

tiberiu
29 noiembrie 2012
stavrositu la senat

stavrositu este singurul candidat onest si capabil la colegiul 4 senat. chiru este un tigan minicinos si hot.a furat terenuri de 4 mil de euro la eforie, a cumparat voturi si minte ca este constanten. banias este infractor la scara nationala. s-a asociat cu arabii care devalizeaza statul roman. votam stavrositu ca sa scapam de talhari!

profesor
29 noiembrie 2012
din simt civic

recomand tuturor alegatorilor sa o sprijine pe doamna deputat, are stofa de politician cu foarte multe realizari la activ si proiecte in derulare.urmaresc fiecare politician in parte si dintre dna stavrositu dl banias si dl chiru,dna stavrositu este cel mai pregatit,competent, tanar si curat candidat,puteti verifica acest lucru. am simtit nevoia sa scriu acest comentariu din respect pentru aceasta doamna care este in competitie cu niste hiene insetate de putere

alegator
29 noiembrie 2012
Vai

cum isi posteaza Stavrosita singura comentarii, e ceva de speriat. Sa va spun cum o recunoasteti:se autointituleaza doamna. E chiar ea, sau e doar o admiratoare de-a ei? Nu mai pacalesti pe nimeni, prea i-ai pacalit pe toti. Daca si prietenii ti Boc, Udrea, Roberta te-au lasat si te-au trimis la tomberon!

Stavros Sitos
29 noiembrie 2012
Vax makedonia

Auzi tu ce proiect complex de lege vrea Stavros : infiintarea centrelor comunitare de solidaritate care sa revogoreze...etc. Păi nu mai esti româncă " jet bejet " măi dragă ?...tu vrei ca și maghiarii " zone regionalizate de tipul Tinutului Secuiesc " ?...Voi makedonii nici la recensamant nu v-ati declarat romani, ci makedoni, iar limba voastra ati declarato ca fiind vlahă, nu limba română...pacat de generalii Zeca ( nume de makedon ) si Dragu...( ??? ) ca sunt de acord alaturi de cei 100 de rezervisti cu ideile tale de regionalizare makedoromână, vedeti ca recensamantul e scris, deci ce ati declarat e scris acolo sub semnatura dvs. privata...iar 100 de rezervisti nu reprezinta nimic pentru Tinutul Dobrogean romanesc, raman restul de cateva mii de rezervisti care respira romaneste.

Un parinte
29 noiembrie 2012
CHIRU - SENATOR!

La scoala 30 (Gh.Titeica) unde are Stavrosita copiii, se cer bani in nestire, zeci de milioane dau parintii pentru ce? An de an se cer bani pentru banci si alte renovari. Unde merg acesti bani? Cred ca toul se face cu acordul Stavrositei, care apara aceste pungasii, de pe urma carora cred ca profita si ea din plin.

cioclu_rosu1
30 noiembrie 2012
La colegiu nr.4 Senat votez Maria Stavrositu

Succes la alegeri d-na Maria Stavrositu !

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3157 secunde