"Ca senator voi face tot ce este posibil ca gigacaloria să aibă un preț mai mic"

287
2
Organizația Județeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD) a organizat, în această seară, la Clubul SNC situat pe Bulevardul Tomis o întâlnire a candidaților din județul Constanța pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 cu electoratul constănțean.
În fața membrilor și a simpatizanților și-au prezentat programul electoral Gheorghe Slabu, (Colegiul nr. 9 Camera Deputaților), Nicoleta Ploscaru (Colegiul nr. 10 Camera Deputaților) și Maria Stavrositu (Colegiul nr.4 Senat).
"Prețul gigacaloriei din Constanța generează costuri enorme, iar sistemul de subvenții pe care îl practică Primăria nu este o soluție. Primăria nu are alți bani în afară de ceea ce îi dăm noi, prin taxe și impozite. Pe de altă parte, Primăria nu scade prețul agentului termic, ci îl plătește. Așadar, tot noi plătim prețul enorm al căldurii chiar dacă o facem cu mâna Primăriei. Noi nu trebuie să ne concentrăm pe plata prețului agentului termic, ci pe scăderea acestui preț. La Constanța nimeni nu vrea să spună deschis de ce plătim atât de mult. Ca senator, voi face tot ceea ce e nevoie pentru a constitui o comisie formată din reprezentanți ai asociațiilor de proprietari pe de-o parte și reprezentanți ai celor două regii RADET și RAJA plus reprezentatul primăriei pe de altă parte, cărora să li se alăture experți independenți. Această comisie va redacta un raport privind elementele de cost care alcătuiesc prețul gigacaloriei la Constanța în termen de trei luni de la constituirea ei și va face propuneri de reducere a acestor costuri. Apoi, vom dezbate în formule transparente acest raport și vom lua deciziile cele mai bune. Constanța poate avea căldură ieftină și mă voi ocupa de asta", a spus Maria Stavrositu.
În ceea ce privește desfășurarea campaniei electorale, ea a precizat că este dezamăgită deoarece contracandidații ei de pe Colegiul 4 Senat evită să se întâlnească toți într-o dezbatere publică.


Comentează știrea

razvan
29 noiembrie 2012
mai innebunit

Eu o mai mare mincinoasa nu am vazut in viata mea...panarama asta e in stare sa ne zica orice numai ca sa ii dam votul :)))) daca ne spui ca ai fost amanta lui emil boc promit ca iti dau votul meu....

ana
30 noiembrie 2012
hAI mARia !!!

Nu va mai saturati de commenturi rautacioase...nu am vazut asa ceva. Ce credeti ca reusiti??? Nimic !!!! Oamenii buni, cu suflet curat au mereu de castigat...Hai Maria...Tu esti puternica...iar aceste comm rautacioase nu fac decat sa evidentieze ca adversarii tai se tem crunt de tine...VOTEZ MARIA STAVROSITU !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde