Gigi Chiru nu a obținut funcția de secretar executiv al PDL

759
6
Gigi Chiru nu a obținut funcția de secretar executiv al PDL - gigichiru2-1341149863.jpg

Articole de la același autor

Organizația PDL Constanța a participat la Convenția Națională Extraordinară și Consiliul Național de Coordonare al PDL de la Palatul Parlamentului cu o delegație alcătuită din 20 de persoane. Din aceasta au făcut parte atât membri de drept, cât și membri aleși.

Astfel, alături de președintele PDL Constanța, Gigi Chiru, au fost alături parlamentarii constănțeni, deputații Maria Stavrositu, Constantin Chirilă și Zanfir Iorguș, președinții organizațiilor interne ale partidului (organizația de pensionari, de femei, de tineret și a oamenilor de afaceri), cei șase primari democrat liberali din județ (Poarta Albă - Vasile Delicoti, Castelu - Nicolae Anghel, Cuza Vodă - Niculae Horneț, Dobromir - Eugen Iliescu, Adamclisi - Anton Burcea, Ciobanu - Tudorel Gurgu), dar și liderii de grup ai consilierilor locali și județeni, mai exact, Florin Gheorghe și Florian Constantin.

În altă ordine de idei, așa cum anunța în urmă cu patru zile, de la Constanța a existat și o candidatură pentru o funcție la nivel central.

Astfel, președintele Organizației Județene a PDL Constanța, Gigi Chiru, a candidat pentru o funcție de secretar executiv în cadrul Biroului Permanent Național al PDL. Cu toate acestea, în urma numărării voturilor, el a pierdut funcția. Chiru a obținut 315 voturi, situându-se pe locul zece, dintre cei 28 de candidați la acest post.

Cei șase secretari executivi aleși de membrii Consiliului Național de Coordonare al PDL sunt Theodor Paleologu (645 de voturi), Mihai Dan Marian (542 de voturi), Constantin Dumitru (509 voturi), Ioan Rușeț (413 voturi), Jean Marian Marinescu (401 voturi) și Marian Zlotea (401 voturi). 

Comentează știrea

bobo
1 iulie 2012
STAVROSITA PE CE LOC A FOST?

29 DIN CEI 28? STAI LA CRATITA FEMEIE, NU MAI E NIMENI PE ACOLO CARE SA TE CARE IN SPATE CU TOT CU BANII TAI.....

Dory
1 iulie 2012
Păcat ca nu a câștigat-315 voturi înseamnă ceva

Au fost jocurile făcute de aceeași vechi PDL-isti care nu vor sa lase partidul sa se revigoreze. Locul 10 din 28 este un loc onorabil in contextul in care probabil lucrurile erau aranjate deja...

Daniel
2 iulie 2012
Coment

Pai ce cauta la PDL Chiru? Nu era sef la Alianta Constantenilor? Sau era o cioara vopsita? Abia astept la toamna sa vad cum PPDD va spulbera PDL si va lua locul 2 dupa USL. Astia vor sfarsi mai rau ca PNT.

Didi
2 iulie 2012
Ceasul rau

Ati auzit expresia "ceasul rau" ? Asta este gigi chiru pentru PDL Constanta.Speram insa sa fie cat mai urgent demis din fruntea organizatiei,pentru ce este un om rau,pervers,ipocrit.

melisa
2 iulie 2012
sa plece chiru

bobo tu esti unu din aia care ii sugi sosetele lui chiru.ce treaba are stavrositu cu articolul asta,nici macar nu a candidat.vai mama voastra de jeguri,aveti cosmaruri cu femeia asta.cam astia sunt oameni cu care vrea chiru sa faca politica.un lucru este clar chiru nu are ce cauta in fruntea organizatiei,el e cu primaria cu apc-ul are alta treaba.ai platit oamenii sa te voteze,om de cea mai joasa speta ce esti!

adevar graieste
2 iulie 2012
eu pe chiru il votez, castiga el, castiga si constanteanul

cand sunt alegerile pentru postul de sef de post in satul natal, ca sa il putem vota?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6349 secunde