Gorghiu: "Nu pot accepta cinismul lui Ponta de a planta bombe cu ceas"

143
2
Gorghiu:
Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a afirmat că demisia Guvernului Tsipras reprezintă o nouă problemă pentru Atena, susținând că lecția grecească arată că "populismul poate prăbuși o țară și că premierul Victor Ponta acționează după această rețetă".


"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o țară aflată de multă vreme într-o situație foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudența și responsabilitatea rămân în continuare esențiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând prin cheltuieli nesăbuite în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris, vineri, Gorghiu pe Facebook. Mai mult, ea spune că nu poate "accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce acesta nu va mai fi premier". "Lecția grecească e aceea că populismul poate prăbuși o țară, iar premierul Ponta acționează exact după această rețetă a iluziilor vândute oamenilor", a conchis liderul PNL.


Comentează știrea

rex
22 august 2015
Lichelele!

Turma inepta a sasului, grohaie aiurea, tata asta uitya ca alaturi de ea sta cele mai hidoase si mai hoate personaje din politicam, cei ce alaturi de mafiotul si hotul, Basescu au distrus o tara! Lichelismul este la el acasa cand este vorba de aceasta turma inepta a sasului!

petrica
23 august 2015
nu aveti

nu aveti pe cine pune toti sunteti la fel casi tine ,ce diferenta este intre tine si cel dat cu mir sa scape de judecata ?daca aveti sange in instalatie veniti la Constanta si luati-va de gat cu fagadau sa nu mai extinda cartierul de tigani dar sunteti lasi (de 2 saptamani ti-am scris despre situatie si taceti ca mortu in papusoi)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3933 secunde