Guvernanții pregătesc indexarea pensiilor cu 4%

1180
3
Guvernanții pregătesc indexarea pensiilor cu 4% - pensie-1357691359.jpg
În luna februarie pensionarii vor primi pensiile majorate cu 4 %. Este vorba despre pensiile aferente lunii ianuarie.


Guvernul pregătește în bugetul pentru 2013 indexarea pensiilor cu rata inflației. Astfel, la o pensie de 700 de lei pe lună, un pensionar va primi cu 28 de lei mai mult, iar la o pensie de 1.000 de lei pe lună, un pensionar va câștiga cu 40 de lei mai mult.

Premierul Victor Ponta a declarat că Guvernul își propune să crească pensiile în anul 2013. Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a con-firmat că există mai multe variante de creștere a pensiilor, urmând ca procentajul exact al creșterii să se știe după elaborarea bugetului.

De asemenea, Premierul Victor Ponta a declarat că pensionarii militari care au pierdut în momentul recalculării pensiilor vor beneficia, în 2013, eșalonat, de creșterea pensiilor până la nivelul colegilor lor. 


Comentează știrea

aadmirator
9 ianuarie 2013
toate pensiile

vor fi indexate?

Ileana
9 ianuarie 2013
indexare pensii

Buna seara, Pensiile se platesc pe luna respectiva, nu ca si salariile. Ianuarie - pensia pe ianuarie , februarie - pensia pe februarie , etc. Asa ca daca in luna februarie nu se plateste si diferenta pe ianuarie , asta va insemna ca indexarea se va face numai cu luna februarie . Urmeaza sa vedem !

Cristina
11 ianuarie 2013
Indexare pensii

Pensia pe luna ianuarie a intrat in cont si nu a fost indexata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7836 secunde