Ponta cere ca la ședințele de Guvern să rămână doar miniștrii

622
Ponta cere ca la ședințele de Guvern să rămână doar miniștrii - lala-1357736738.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a cerut ca la ședințele de guvern să participe exclusiv miniștrii, iar secretarii de stat sau consilierii să fie convocați doar pentru probleme specifice, invocând exemplul Consiliului European la ale cărui lucrări participă doar șefii de stat sau de guvern.


Potrivit Mediafax, premierul a solicitat în mod explicit, astazi, la începutul ședinței de guvern, ca în sală să rămână exclusiv miniștrii și personalul tehnic strict necesar pentru desfășurarea ședinței.
"Mai reduceți, domnul secretar general! Da, cei cu hârtiile rămân, restul în sala de alături. Și miniștrii. Ca la Consiliul European, doar premierii stau în sală", a arătat Ponta.


Surse guvernamentale au declarat agenției MEDIAFAX că premierul a luat această măsură fiind deranjat de numărul foarte mare de persoane care intră și ies continuu din sala de ședințe a Guvernului.
Secretarii de stat nu vor mai putea participa astfel la ședințe decât dacă se prezintă în locul ministrului sau sunt convocați pentru anumite subiecte punctuale.


Înafara primului-ministru și a secretarului general al Guvernului, actualul Cabinet este format din 27 de miniștri, masa de ședință a Executivului fiind extinsă săptămâna trecută pentru a face loc tuturor participanților.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Primul scandal Ponta-Băsescu din 2013
Pagina a fost generata in 0.5346 secunde