Împădurirea terenurilor degradate, prioritate pentru consilierii din Medgidia

354
1
Consilierii locali din Medgidia au votat, în cadrul ședinței de Consiliu Local, aprobarea și participarea la "Programul de îmbunătățire a calității mediului pentru împădurirea terenurilor degradate, reconstrucția ecologică și gospodărirea durabilă a pădurilor". Totodată, ei au aprobat și indicatorii documentației tehnico-economice, faza studiu de fezabilitate, "Reconstrucția ecologică prin împădurire a perimetrului de ameliorare - Consiliul Local Municipiul Medgidia, județ Constanța".
Potrivit reprezentanților Primăriei Medgidia, împădurirea se înscrie în programul național de creștere a suprafeței acoperită cu vegetație forestieră și aplicarea unor măsuri integrate de combatere a secetei, a deșertificării și degradării prin eroziune a terenurilor.
Împădurirea perimetrului de ameliorare Medgidia se face prin grija Administrației Fondului de Mediu din cadrul Ministerului Mediului și Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare București.

Comentează știrea

carpenter
27 iulie 2011
limba de lemn

exemplu de gandire incalcita si limbaj de lemn este titlul studiului de fezabilitete.cititi "reconstructia ecologica prin impadurire a perimetrului de ameliorare".vai de mama voatra.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4186 secunde