Primăria din Murfatlar a amenajat un teren de sport la Școala nr. 2

721
Primăria din Murfatlar a amenajat un teren de sport la Școala nr. 2 - murfatlarterendesport-1311708451.jpg
Elevii de la Școala nr. 2 cu clasele I-VIII  din Murfatlar vor avea o mare surpriză atunci când se vor duce, la toamnă, la cursuri. Administrația publică locală a profitat de faptul că elevii sunt în vacanță și a decis amenajarea unui teren de sport în curtea școlii.
Mai exact, investiția a fost efectuată pe un loc pe care se afla vegetație uscată. Astfel, terenul cu pricina a fost asfaltat, iar pe el vor fi trasate marcajele pentru practicarea unor jocuri sportive.
"Este vorba despre un teren pe care se afla vegetație uscată și ne-am gândit că cel mai bine ar fi să amenajăm un teren de sport pentru elevi. Am contractat o firmă și, cu fonduri de la bugetul local, am dispus amenajarea acelui loc", a declarat primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.
Lucrările au decurs foarte repede, ele fiind supravegheate de Ion Anton, șeful Serviciului Comunitar și de Utilități Publice din cadrul Primăriei Murfatlar.
"Este o firmă foarte serioasă. Muncitorii se țin de treabă. Au început lucrările acum trei zile și deja amenajarea terenului este gata. Mai urmează marcajele pentru handbal, fotbal, baschet, volei și tenis de câmp", a spus Ion Anton.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde