"În Forța Civică, 75% din membri sunt tineri care doresc să schimbe ceva"

138
Mihai Răzvan Ungureanu apreciază că în formațiunea politică "Forța Civică" "75 la sută din cei aproximativ 10.000 de membri actuali sunt tineri care, cu adevărat, doresc să schimbe ceva".

Potrivit Agerpres, în declarația făcută la finele întâlnirii avute la Centrul de Cultură din Bacău cu membrii și simpatizanții din județ ai organizației al cărei lider național este în prezent, Mihai Răzvan Ungureanu s-a arătat ,,mulțumit și încrezător" de stadiul la care a ajuns Forța Civică de la constituirea sa, în septembrie 2012, precizând că dorește ca în următorii doi - trei ani aceasta ,,să devină o organizație puternică la nivel național".

În context, Mihai Răzvan Ungureanu și-a exprimat opinia că, "până în 2016, Forța Civică va ajunge să fie una de talie medie spre mare la nivel național", urmând a avea un cuvânt de luat în seamă în politica românească.

La întâlnirea de la Bacău, împreună cu Mihai Răzvan Ungureanu au fost prezenți președintele interimar al filialei băcăuane "Forța Civică", Laurențiu Chiciu, și secretarul general al organizației, Ștefan Pirpiliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3015 secunde