"În PNL există o anumită somnolență democratică"

148
Senatorul liberal Călin Popescu-Tăriceanu, fost președinte al PNL, s-a declarat îngrijorat de "o anumită somnolență democratică" din cadrul formațiunii politice.

"Ceea ce mă îngrijorează este că în PNL este o anumită somnolență democratică. Având în vedere că propunerile mele (n.r. - de modificare a Statutului PNL, respinse prin vot) ar fi permis accederea în structurile de conducere a unor oameni noi, a unor oameni care în mod legitim își doresc să acceadă la funcțiile de conducere. În pofida acestui lucru, am văzut o atitudine care pe mine mă decepționează", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu după ședința Delegației Permanente a PNL care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Potrivit Agerpres, el a precizat că va participa la Congresul PNL ce se va desfășura vineri și sâmbătă.

"Eu nu am făcut aceste demersuri dintr-o perspectivă personală. Ca fost președinte al partidului, am o singură preocupare - ca partidul acesta să nu ajungă o structură anchilozată în care funcționează sistemul de a intra în grațiile șefului. Vreau să fie un partid modern, democratic, liberal în care competiția primează", a adăugat Tăriceanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Este nefiresc ce se întâmplă în PNL"
Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Klaus Johannis s-a înscris ÎN PNL
Pagina a fost generata in 0.2901 secunde